Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Royal Santokukniv 17 cm

Beställ Fiskars - Royal Santokukniv 17 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Royal Santokukniv 17 cm inom kategorin Japanska knivar.

Produktinformation

En Santokukniv ur Royalserien ger dig det absolut bästa skärresultatet. Prisbelönt design med keramiskt slipat blad med en bladlängd på 17 cm.

Royal-seriens asiatiska Santoku-kniv har brett blad som gör den till en bra, allsidig kniv för kött, fisk och grönsaker. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet.

Keramisk slipning minskar knivbladets friktion. Ergonomiskt handtag av rostfritt stål med rejält fingerstopp.

Se gärna också

Satake - Kuro Santoku 18 cm

Kuro Santoku är en grovt hamrad handsmidd kniv som passar utmärkt för att skära fisk, kött och grönsaker. "Santoku" betyder ”tre användningar” på japanska och syftar till knivens mångsidighet. Knivbladet är tillverkat av VG-10-stål som är processat åtta gånger, vilket ger extra skärpa och en hårdhet på 58 HRC. Det långa handtaget av bränt trä med bolster och skaftände av 18/8-stål ger perfekt grepp, balans och stabilitet. Den här kniven är både en fröjd för handen och ögat! Levereras i ett träetui.

Serien Kuro från Satake är en kollektion knivar med extrem attityd och hårt stål. Den hammarbankade bladsidan slutar i vacker damaskusstål vid skäreggens början gör inte bara dessa knivar vackra och råa. Den ojämna ytan motverkar nämligen till stor del vakuum mellan råvara och blad, vilket gör att kniven smidigt glider igenom alla råvaror. Kärnstålet är VG-10 och går att slipa väldigt tunt, vilket gör att kniven får en rakbladsvass skäregg som håller länge.

En vass egg ger godare och nyttigare mat. Finare snittyta hjälper till att förhindra råvaran att tappa färg, smak, saft och spänst vid tillagning. Dessutom gör en vass egg att skurna råvaror håller längre och inte tar smak av annat i kylskåpet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Alessi

Se alla produkter
Vispar

Vispar från Eva Solo

Se alla produkter
Taklampor badrum

Taklampor badrum från AH Belysning

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Broste Copenhagen

Se alla produkter