Sidan innehåller annonslänkar

Wilfa - Ismaskin ICE12S Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ismaskinen ICE12S är liten och smidig men har en stor kapacitet – den gör upp till 70 isbitar per timme och 12 kilo per dag. Ismaskinen är lätt att använda tack vare kontrollpanelen, det är enkelt att fylla på vatten och byta ut det och du kan välja mellan två valfria storlekar på isbitar.Hur du använder ismaskinen1.

Öppna locket, ta bort iskorgen och häll vatten i tanken.2. Håll vattennivån under den maximala vattennivån.3.

Tryck på knappen "PÅ / AV" på kontrollpanelen för att starta maskinen.4. Välj isbitens storlek genom att trycka på "VÄLJ" -knappen.5.

Isbitens cykel är mellan 6 och 13 minuter, beroende på isbitens storlek och rumstemperaturen.6. Om indikatorn "Tillsätt vatten" tänds måste den fyllas på med vatten innan isbitens cykel startar igen.

Tryck på "ON / OFF" -knappen, fyll upp till maximal vattennivå och tryck på "ON / OFF" -knappen igen för att slå på enheten igen. Låt maskinen stå stilla i minst 3 minuter innan du startar om maskinen.7.

Om "Ice Full" -indikatorn tänds fylls isbitmakaren med isbitar och isbitmakaren slutar göra fler isbitar tills isbitar tas bort från korgen.8. Vi rekommenderar att byta vatten i behållaren minst en gång om dagen av hygieniska skäl. .

Ismaskiner från andra varumärken

Upp till 9% rabatt
Wilfa - Ismaskin ICE12S Rostfri

Ismaskiner från Wilfa

Utforska allt inom Ismaskiner från Wilfa.
Champion - Ismaskin 10Kg Rostfri

Ismaskiner från Champion

Här har vi samlat Ismaskiner från Champion.
PRINCESS - Ismaskin 2,8L Digital 0,8Kg

Ismaskiner från PRINCESS

Se vad PRINCESS har inom Ismaskiner.
Emerio - Ismaskin Rostfri

Ismaskiner från Emerio

Visa produkter inom Ismaskiner från Emerio.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024