Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QCE9450X

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Inbyggnadsugn QCE9450X Husqvarna QCE9450Xfrå;n Husqvarna ä;r en multifunktionell ugn i elegant rostfri design med anti fingerprint-behandling och ett 72 liter stort ugnsutrymme. Ugnen har elektronisk temperaturinstä;llning och en display med språ;kval.

SteamCrispUgnen ä;r utrustad med SteamCrisp som innebä;r att den vanliga ugnsvä;rmen kompletterats med å;nga. Hä;rigenom blir dina maträ;tter gyllenbruna och få;r en fin yta, medan konsistensen och aromen bibehå;lls och ger mustiga och mö;ra maträ;tter.

Soft ClosingMed hjä;lp av Soft Closing-tekniken stä;ngs ugnsluckan mjukt och tyst varje gå;ng. Det ger en lyxbetonad kä;nsla.

MatlagningstermometerMed hjä;lp av den integrerade matlagningstermometern kan du ha koll på; innertemperaturen på; din mat och få; ett utmä;rkt resultat varje gå;ng. Termometern har auto-off.

Kortare uppvä;rmningMed hjä;lp av funktionen Snabbuppvä;rmning kan du fö;rkorta uppvä;rmningstiden fö;r vissa ugnsfunktioner. Integrerade receptMed ugnens recepthjä;lpsfunktion justeras temperaturen och tiden automatiskt fö;r må;nga rå;varor, och du få;r exakt kontroll på; din matlagning så;vä;l till vardag som till fest.

Ugnen har också; automatiska viktprogram och temperaturfö;rslag. Sjä;lvrengö;rande pyrolysrengö;ringUgnen uppfyller de allra hö;gsta renlighetskraven med hjä;lp av pyrolysrengö;ring.

Den fö;rvandlar alla matrester till aska som du sen enkelt kan torka bort. Denna modell har tre olika pyrolytiska rengö;ringsprogram.

Ugnsglasen ä;r också; lä;tta att rengö;ra. Sä;kerhetUgnens kylflä;ktstartar automatiskt nä;r ugnen startas.

Detta dels fö;r att kunna hå;lla ugnsluckan sval, men också; fö;r att kyla ner de elektriska komponenterna. Skulle du glö;mma att stä;nga av ugnen har den automatisk sä;kerhetsavstä;ngning efter en stund.

Fö;r sä;kerhets skull har bå;de ugnsluckan och kontrollpanelen barnlå;s. Tillbehö;rMed ugnen få;r du en lå;ngpanna i emalj, en Easy2Clean baking tray, en perforerad proffsplå;t och ett krom.

Inbyggnadsugnar från andra varumärken

Ugn 60cm SO6102TG Smeg Neptune grey

Inbyggnadsugnar från Smeg

Här har vi samlat Inbyggnadsugnar från Smeg.
Elvita CKI4449S

Inbyggnadsugnar från Elvita

Visa produkter inom Inbyggnadsugnar från Elvita.
Bosch HBA533BS0S

Inbyggnadsugnar från Bosch

Missa inga bra priser på Inbyggnadsugnar från Bosch.
Cylinda IBU3110V

Inbyggnadsugnar från Cylinda

Missa inga bra priser på Inbyggnadsugnar från Cylinda.
Husqvarna QCE5230W

Inbyggnadsugnar från Husqvarna

Se produkter inom Inbyggnadsugnar från Husqvarna.
Whirlpool OKZ9 6280 SPM WH

Inbyggnadsugnar från Whirlpool

Visa produkter inom Inbyggnadsugnar från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024