Gefu - Hushållspappershållare Curve

Jämför produkt Gefu - Hushållspappershållare Curve online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Hushållspappershållare Curve i kategorin Hushållspappershållare här hos oss.

Produktinformation

Uppdatera ditt kök med denna vackra kreation från Gefu. Hushållspapper som kan vara så tråkigt, men i många fall nödvändig att ha framme, behöver ju inte vara ful.

Gefu har skapat denna mattsvarta skönhet som passar lika bra på köksbänken som på matbordet. Tack vare designen så är det enkelt att riva av pappret med bara en hand utan att rullen flyttar på sig eller välter.Passar för rullar upp till 13 cm i diameter. .

Se gärna också

Blomus - Wires Hushållspappershållare 31 cm Magnet -25%

Wires hushållspappershållare i en enkel design utan märkvärdigheter: din oumbärliga hjälpreda i köket.

Utrymmesbesparande, praktisk och gör ditt liv enklare. När varje sekund räknas kan du snabbt bära köksrullhållaren till "olycksplatsen" var som helst i huset, husbilen eller var du nu befinner dig. Den minimalistiska köksrullhållaren är gjord av tjock ståltråd och pulverlackerad i en snygg färg. Den neutrala designen passar alla inredningsstilar och blir ett riktigt blickfång i köket. Wires finns i olika färger, bara att välja din favorit.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bestickset

Bestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Globen Lighting

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Kähler

Se alla produkter
Radio

Radio från Tivoli Audio

Se alla produkter