Sidan innehåller annonslänkar

Alessi - Alessi Wowl Hundskål 28 cm Svart

Beställ Alessi - Alessi Wowl Hundskål 28 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Alessi - Alessi Wowl Hundskål 28 cm Svart inom kategorin Husdjur.

Produktinformation

Vov! och wow! säger din hund när den får chansen att äta eller dricka ur denna fina hundskål Wowl från Alessi Smart i sin formgivning då den är lägre i ena kanten, vilket underlättar för hunden och ger mindre söl på golvet.

Michel Boucquillon är designern bakom denna dekorativa skål och utseendet inspirerades från en ihålig stubbe av ett gammalt olivträd i hans trädgården där hans hund gillade att dricka vatten. Stålskålen är avtagbar från plasthållaren, vilket gör den enkel att rengöra.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Husdjur från andra varumärken

Tailsome Koppel stl L

Husdjur från Tailsome

Här har vi samlat Husdjur från Tailsome.
BuddyCare Hund Balsam

Husdjur från BuddyCare

Här har vi samlat Husdjur från BuddyCare.

Se gärna också

Best Friend Reflex Hundhalsband

Hundhalsband med reflex som gör det enklare att synas i mörkret. Finns i olika färger och vilken som kommer i just din beställning blir en överraskning. 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023