Sidan innehåller annonslänkar

All-around Balm

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Ibland vill man ha en produkt som gör mer eller mindre allt. Laponies flerfaldigt prisbelönta och mångsidiga All-Around Balm för känslig och problemhy gör sitt bästa – med en nästan matt finish.Balmen är vattenfri, vårdande, skyddande och multifunktionell, och tillverkad av reparerande arganolja och mjukgörande havreolja, med bisabolol för att lugna och läka.

Hydrogenerad arganolja och solrosvax ger balsamet en icke-fet och fast känsla. Utvecklad för känslig och problemhy.

Oparfymerad. Inga eteriska oljor.

Inga blomvatten. Inga tillsatta konserveringsmedel.

Vegansk och växtbaserad. Utvecklad i Laponies Helsingfors-labb och tillverkad i Finland.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Elements Of Nature Body Cream

DR. GRANDEL Elements Of Nature Body Cream är en känslig kräm som fuktar huden djupt. Det ger också en uppstramande effekt tack vare Epigran, ett koncentrat av aktiv ingrediens som erhållits från vetegroddar och vetekli. Dess vitala substanser, såsom panthenol och allantoin, ger säkerligen huden de viktigaste faktorerna för ett hälsosamt och ungdomligt utseende. Dessutom formulerades kroppskrämmen med Argan- och vetegroddoljor. Båda är rika på fettsyror och stimulerar hudens fuktbindande förmåga. Dessa oljor arbetar också för att förbättra hudens elasticitet. Sammantaget är denna kräm lämplig för alla hudtyper och är särskilt bra för mycket torr och grov hud som behöver regenereras. DR. GRANDEL Elements of Nature sortimentet är godkänt av ECO Control och uppfyller därmed höga krav på kvalitet, hållbarhet och miljöskydd.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024