Sidan innehåller annonslänkar

Gåvobox Stone Diffuser

Beställ Gåvobox Stone Diffuser på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gåvobox Stone Diffuser inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

En presentask från Booming Bob som kombinerar hantverk med natur. Asken innehåller doftstenen Artisan Stone Diffuser i färgen Earth samt Eterisk Olja Lavendel.

Doftstenen är handgjord av keramikern Petra Lund i gråmelerad stengodslera. Varje sten är unik, med en vackert rustik textur.

Den varmt grå stenen skapar en jordnära känsla i rummet och sprider en mild doft av den eteriska oljan. Booming Bob’s eteriska oljor är ekologiska och varsamt extraherade från grödor som odlats där de naturliga förutsättningarna är perfekta. .

Se gärna också

Askorbinsyra -15%

Helhetshälsas Askorbinsyra (C-vitamin) kommer i praktisk pulverform. Med pulver är det enkelt att anpassa dosen efter varje individs behov. Dosering sker med hjälp av kryddmått, vilket är både enkelt och miljövänligt. Helhetshälsas askorbinsyra är helt fri från tillsatser och kommer här i samma naturliga form som finns i frukter och bär. C-vitamin har många funktioner i kroppen, det bidrar bland annat till immunsystemets och nervsystemets normala funktion. Vitamin C bidrar också till normal kollagenbildning som har betydelse för normala funktioner hos benstommen, blodkärlen, brosket, tänderna, tandköttet och huden. C-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning. Den gynnsamma effekten uppnås vid ett dagligt intag av 200 mg C-vitamin utöver det rekommenderade dagliga intaget. Det betyder att om du tränar hårt behöver du totalt 280 mg C-vitamin om dagen, jämfört med 80 mg om du inte anstränger dig. Vitamin C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar också till att återbilda den reducerade formen av vitamin E. Helhetshälsas Askorbinsyra kan med fördel tas till maten eftersom vitamin C ökar järnupptaget. Alla Helhetshälsas produkter tillverkas eller förädlas i vår egen produktionsanläggning i östergötland. I produktionen används inga onödiga tillsatser och vi värdesätter kvalitet över massproduktion. Produktionen är certifierad och som ett av få svenska företag har vi erhållit kvalitetsstämplen &rdquo Säkra kosttillskott till konsument&rdquo . Den höga kvaliteten genomsyrar hela produktionen och varje produkt håller garanterat högsta möjliga kvalitet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Markslöjd

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Orrefors

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Orrefors

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Tramontina

Se alla produkter