Sidan innehåller annonslänkar

Full Briefs Black

Beställ Full Briefs Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Full Briefs Black inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Boody Full Brief är en mjuk, skön full brief trosa av ekologisk bambu. Ett värmereglerande tyg som håller dig torr och varm och har en utmärkt passform.

Boodys Full Briefs trosor är designade för perfekt passform och komfort. Den glider inte ner, åker runt eller skrynklar sig.

Trosan känns skön att använda i alla väder då materialet, bambuviskos, är värmereglerande och hanterar fukt bättre än många andra material. Mjukt midjeband och sömlösa sidor gör dem extra behagliga och kommer snabbt bli din vardagsfavorit.

Tack vare bambutygets antibakteriella och fukthanterande egenskaper passar de även bra att använda när du rör dig mycket och tränar. Bodys bambuunderkläder tillverkas av ekologisk odlad bambu i Seichuan Provinsen i Kina.

Materialet är värmereglerande, antibakteriella, hyperallergena, och andas naturligt. Materialet ger även en skön passform och en komfort utöver det vanliga. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Gefu

Se alla produkter
Skönhet

Skönhet från MOSSA

Se alla produkter
Vattenglas

Vattenglas från Iittala

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Ekelund

Se alla produkter