Sidan innehåller annonslänkar

Fitnesskapslar med koffein

Jämför produkt Fitnesskapslar med koffein online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fitnesskapslar med koffein i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Better You Fitnesskapslar med koffein med utvalda ingredienser som verkar i synergi med varandra samt koffein för dig som tränar. De noga utvalda substanserna i Fitnesskapslarna är särskilt utvalda för att verka i synergi med varandra.

De koffeinberikade kapslar ger en uppiggande effekt som är särskilt lämpligt vid träning. Innehåller naturliga ingredienser som Chili och pepparextrakt, grönt te och maskros.

Samt den japanska brunalgen Wakame som bland annat är rik på jod. Fitnesskapslarna innehåller även kokosfett, betaglukaner och lingonextrakt. .

Se gärna också

Liposomal Vitamin C 500 mg -20%

Solaray Liposomal Vitamin C är utvecklad genom en patenterad teknik där man framställer tvåfas-molekyler som gör det vattenlösliga C-vitaminet fettlösligt, vilket är fördelaktigt eftersom fett generellt har högre absorption i magsäcken. Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna. Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen och gör också att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning. Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning. Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler. Upptaget är betydligt bättre än från vitamin C i standardform. Vitamin C bidrar bland annat till att bibehålla immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagensyntes vilket har betydelse för blodkärl, benstomme, broskbildning, tandkött och hudens normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal energiomsättning och kan minska trötthet och utmattning. Vitamin C är en vattenlöslig vitamin som är nödvändig för mänsklig överlevnad. Till skillnad från andra däggdjur så kan inte människor producera vitamin C. Tillräckliga mängder måste tillföras via maten. C-vitamin finns i de flesta grönsaker, bär och frukter. Innehållet av vitamin C i frukt stiger tills frukten är mogen. Sedan minskar innehållet ju längre den sitter kvar på trädet. C-vitaminhalten minskar också snabbt efter att frukten plockats. C-vitamin är värmekänsligt. Om maten hålls varm länge eller värms upp upprepade gånger minskar C-vitaminmängden. Vitaminet förlorar också i styrka när det exponeras för luft och ljus.. Fördelar med Solaray Liposomal C-vitamin: *Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna *Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen *Tekniken gör att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning *Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning *Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Marimekko

Se alla produkter
Posters och ramar

Posters och ramar från Kunskapstavlan®

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från OBH Nordica

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Design Letters

Se alla produkter