Sidan innehåller annonslänkar

Allergy Shield

Beställ Allergy Shield på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Allergy Shield inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Nasaleze Allergy Shield är en medicinteknisk produkt i form av ett näspulver. Det är en förebyggande behandling mot hösnuva och allergier som puffas upp i näsan.

Där bildar pulvret en skyddande hinna som fångar upp och absorberar de allergener som passerar näsan vid inandning. Därmed minskar allergiska besvär, nysningar och rinnande näsa.

Nasaleze Allergy Shield verkar redan inom några minuter och effekten varar i 6&ndash 8 timmar vid normal fysisk aktivitet. Pulvret är enkelt att använda och lätt att bära med sig.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hälsa från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Bambustrumpor Antihalk Svart 3-pack

Hälsa från BAMBUSA

Här har vi samlat Hälsa från BAMBUSA.
Upp till 65% rabatt
Immune Function

Hälsa från NEW NORDIC

Utforska allt inom Hälsa från NEW NORDIC.
Upp till 46% rabatt
Bio-Biloba

Hälsa från PHARMA NORD

Missa inga bra priser på Hälsa från PHARMA NORD.
Upp till 41% rabatt
Propolis dragéer

Hälsa från BIOMEDICA

Utforska allt inom Hälsa från BIOMEDICA.
Upp till 49% rabatt
Echinaforce Droppar

Hälsa från A.VOGEL

Missa inga bra priser på Hälsa från A.VOGEL.
Upp till 44% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Missa inga bra priser på Hälsa från BETTER YOU.

Se gärna också

Bär Boost

Under den mörka säsongen i Norden kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med D-vitamin för många människor. Då har vi markant begränsat med sol, och även med naturens tillgångar, under vinterhalvåret kan Bär Boost stötta dig i vardagen och säkerställa de grundläggande behoven av vitamin D och goda tarmbakterier. En enkel och smidig produkt med brett och varierande innehåll. Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol och eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i Norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt. I nyheterna pratas det mycket om D-vitamin där ett tillskott kan vara bra för att bibehålla kroppens naturliga försvar. Det är bevisat att vitamin D bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme och normala kalciumnivåer i blodet, samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. Bär Boost innehåller 2500IE/portion, alltså 62,5 mikrogram D-vitamin per portion. Brist på ett vitamin som D-vitamin kan leda till att immunförsvaret försvagas. En stor del av kroppens immunförsvar sitter i tarmfloran, därför har vi även valt att tillsätta en aktiv bakteriekultur (goda bakterier) för att ytterligare stötta kroppen. Utöver detta innehåller Bär Boost extrakt från ingefära, frukter och bär som goji, acai, druvkärna, blåbär och nypon som är rika på vitaminer naturligt. Vitaminer tas med fördel på morgonen, och gärna tillsammans med din frukost. Du kan enkelt blanda ner ditt pulver i din frukosttallrik, smoothie eller i ett glas vatten eller apelsinjuice vid sidan av frukosten. Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder och kalciumnivåer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023