Sidan innehåller annonslänkar

Allergy Blocker

Jämför produkt Allergy Blocker online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Allergy Blocker i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Nasaleze Allergy Blocker är en nässpray som med naturliga ingredienser blockerar själva orsaken till allergiska reaktioner från exempelvis pollen och pälsdjur. Verkar på några minuter.

Nasaleze Allergy Blocker blockerar direkt själva orsaken till en allergisk reaktion av pollen, pälsdjur, damm och kvalster. Nasaleze Allergy Blocker är ett patenterat, naturligt cellulosapulver som pumpas upp i näsan.

Där bildar pulvret omgående en skyddande barriär som fångar upp och absorberar de allergener som passerar nässlemhinnan vid inandning. Därmed kan allergenerna inte utlösa den allergiska reaktionen.

Den skyddande effekten uppstår redan inom ett par minuter och varar i 6-8 timmar. Allergy Blocker är registrerad hos läkemedelsverket och klassad som en medicinteknisk produkt, vilket innebär att den inte har någon medicinsk påverkan på kroppen, och därmed inga biverkningar.

Hälsa från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Bambustrumpor Antihalk Svart 3-pack

Hälsa från BAMBUSA

Här har vi samlat Hälsa från BAMBUSA.
Upp till 56% rabatt
Chili Burn

Hälsa från NEW NORDIC

Se vad NEW NORDIC har inom Hälsa.
Upp till 54% rabatt
Bio-Biloba

Hälsa från PHARMA NORD

Missa inga bra priser på Hälsa från PHARMA NORD.
Upp till 50% rabatt
Propolis dragéer

Hälsa från BIOMEDICA

Utforska allt inom Hälsa från BIOMEDICA.
Upp till 53% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Missa inga bra priser på Hälsa från BETTER YOU.
Upp till 27% rabatt
Spray Ytdesinfektion

Hälsa från ZOONO

Se produkter inom Hälsa från ZOONO.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023