Sidan innehåller annonslänkar

Jämför produkt agaDA online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten agaDA i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

För immunsystemet, luftvägarna & kroppens återhämtning. agaDA® innehåller världens mest studerade kombination av Andrographis (SHA-10) och Rysk rot (SHE-3).

Två adaptogener som stödjer kroppens allmänna motståndskraft, som tas upp inom 90 minuter och som arbetar mot ett mål. Att få kroppens immunsystem att arbeta med hela sin normala kapacitet.

För bättre kan det inte bli. Totalt har drygt 2000 personer ingått i kliniska studier på de unika extrakten.

Inga kemikalier Andrographisen i agaDA odlas på sydsluttningarna av Himalaya, utan användning av kemikalier eller konstgödsel. Medan Rysk rot är helt ekologisk och plockas vildväxande i Ryssland.

100% rent agaDA tillverkas med samma kvalitetskrav som ett läkemedel. Därför analyseras varje batch avseende tänkbara föroreningar som tungmetaller, pesticider, ETO, mikrober mm.

Analysen sker både av råvaran och av den färdiga produkten. *agaDA innehåller Andrographis (SHA-10® ) som bidrar till immunsystemets och luftvägarnas normala funktion och kroppens fysiska välmående.

Rysk rot (SHE-3® ) bidrar till mental och fysisk ork vid utmattning och trötthet i samband med återhämtning och konvalescens . Som adaptogen bidrar Rysk rot även till kroppens allmänna motståndskraft .

Hälsa från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Bambustrumpor Antihalk Svart 3-pack

Hälsa från BAMBUSA

Här har vi samlat Hälsa från BAMBUSA.
Upp till 56% rabatt
Chili Burn

Hälsa från NEW NORDIC

Se vad NEW NORDIC har inom Hälsa.
Upp till 54% rabatt
Bio-Biloba

Hälsa från PHARMA NORD

Missa inga bra priser på Hälsa från PHARMA NORD.
Upp till 50% rabatt
Propolis dragéer

Hälsa från BIOMEDICA

Utforska allt inom Hälsa från BIOMEDICA.
Upp till 53% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Missa inga bra priser på Hälsa från BETTER YOU.
Upp till 27% rabatt
Spray Ytdesinfektion

Hälsa från ZOONO

Se produkter inom Hälsa från ZOONO.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023