Sidan innehåller annonslänkar

AfteNova Multivitamin

Beställ AfteNova Multivitamin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AfteNova Multivitamin inom kategorin Hälsa.

Produktinformation

Kosttillskottet AfteNova® är en multivitamin som består av flera noga utvalda vitaminer och mineraler samt aminosyran L-Lysin. Aftenovas innehåller en syraneutral form av C-vitamin, ett högdoserat B-vitaminskomplex där vitamin B12 har den aktiva formen av metylkobalamin.

Den har även tillsatta mineraler i form av zink och koppar. Vegetabiliska kapslar, tillverkad i Sverige.

För immunsystem Vitamin D, B6, B12, C, folat, koppar och zink bidrar till ett normalt fungerande immunsystem. För munhälsa Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för tandköttets och tändernas normala funktion.

Hälsa från andra varumärken

Upp till 63% rabatt
Fläder Immune Tuggisar

Hälsa från NEW NORDIC

Här har vi samlat Hälsa från NEW NORDIC.
Upp till 55% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Utforska allt inom Hälsa från BETTER YOU.
Upp till 40% rabatt
Echinaforce Droppar

Hälsa från A.VOGEL

Se produkter inom Hälsa från A.VOGEL.
Nylon Black

Hälsa från FUNQ WEAR

Missa inga bra priser på Hälsa från FUNQ WEAR.
Manuka Spray

Hälsa från MANUKA

Här har vi samlat Hälsa från MANUKA.
Bunion Protect

Hälsa från 52BONES

Utforska allt inom Hälsa från 52BONES.

Se gärna också

Esberitox Forte

Esberitox forte är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som bidrar till attt lindra förkylningssymptom med sin unika kombination av Echinacea,Tuja och Baptisia. Esberitox forte används för att lindra förkylningssymtom såsom snuva och hosta. Esberitox forte kan användas såväl i inledningsskedet av förkylningen och när förkylningen väl brutit ut. Esberitox forte innehåller, precis som Esberitox, en unik kombination av Echinacea,Tuja och Baptisia. Esberitox Forte har en god citrussmak och har en starkare dosering än vanliga Esberitox, det räcker med 2 tabletter om dagen.. Du är förkyld när du har fått en virusinfektion med symtom i de övre luftvägarna, det vill säga näsan, bihålorna, öronen, munnen eller halsen. Förkylning smittar lätt, särskilt under sjukdomens första dagar. Från det att du smittats tills du börjar känna sig sjuk går det bara något dygn. Oftast mår du sämst de första dagarna och efter en till två veckor brukar du vara frisk igen.. Indikationen för ett traditionellt växtbaserat läkemedel grundar sig uteslutande på erfarenheter av långvarig användning.. Om ingredienserna: Baptisia: En art med ursprung i Nordamerika där den har använts av urbefolkningen i hundratals år inom traditionell medicin. Echinacea: Idag är Echinacea en av våra bäst dokumenterade läkeväxter och används flitigt i förkylningsprodukter. Tuja: Skotten har under flera hundra år använts inom traditionell medicin. Läs bipacksedeln noga innan anvädning. Traditionellt växtbaserat läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023