Sidan innehåller annonslänkar

Active Legs

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Active Legs är en svensktillverkad tablett med vitamin C, som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse for blodkärlens normala funktion. Active Legs™ är en tablett med extrakt av bark från medelhavstall i kombination med vindruvsblad och är inriktad på att motverka känslan av trötta och tunga ben samt minska obehag i benen efter att ha stått och gått länge.

Active Legs innehåller vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för blodkärlens normala funktion. Tabletten är tillverkad i Sverige. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Hälsa från andra varumärken

Upp till 59% rabatt
Chili Burn

Hälsa från NEW NORDIC

Se vad NEW NORDIC har inom Hälsa.
Upp till 55% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Missa inga bra priser på Hälsa från BETTER YOU.
Upp till 14% rabatt
Spray Ytdesinfektion

Hälsa från ZOONO

Se produkter inom Hälsa från ZOONO.
Hund SV

Hälsa från TEDDYKOMPANIET

Visa produkter inom Hälsa från TEDDYKOMPANIET.
Uva Ört

Hälsa från BIOMEDICA

Visa produkter inom Hälsa från BIOMEDICA.
Bling Blue

Hälsa från FUNQ WEAR

Utforska allt inom Hälsa från FUNQ WEAR.

Se gärna också

Bär Boost -17%

Under den mörka säsongen i Norden kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med D-vitamin för många människor. Då har vi markant begränsat med sol, och även med naturens tillgångar, under vinterhalvåret kan Bär Boost stötta dig i vardagen och säkerställa de grundläggande behoven av vitamin D och goda tarmbakterier. En enkel och smidig produkt med brett och varierande innehåll. Vitamin D3 bildas främst med hjälp av sol och eftersom solen lyser med sin frånvaro stora delar av året i Norden, blir det viktigt att få i oss D-vitamin på annat sätt. I nyheterna pratas det mycket om D-vitamin där ett tillskott kan vara bra för att bibehålla kroppens naturliga försvar. Det är bevisat att vitamin D bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion, att bibehålla normala tänder, normal muskelfunktion, att bibehålla normal benstomme och normala kalciumnivåer i blodet, samt att det har en aktiv roll i celldelningsprocessen. Bär Boost innehåller 2500IE/portion, alltså 62,5 mikrogram D-vitamin per portion. Brist på ett vitamin som D-vitamin kan leda till att immunförsvaret försvagas. En stor del av kroppens immunförsvar sitter i tarmfloran, därför har vi även valt att tillsätta en aktiv bakteriekultur (goda bakterier) för att ytterligare stötta kroppen. Utöver detta innehåller Bär Boost extrakt från ingefära, frukter och bär som goji, acai, druvkärna, blåbär och nypon som är rika på vitaminer naturligt. Vitaminer tas med fördel på morgonen, och gärna tillsammans med din frukost. Du kan enkelt blanda ner ditt pulver i din frukosttallrik, smoothie eller i ett glas vatten eller apelsinjuice vid sidan av frukosten. Vitamin D har en roll i celldelningsprocessen. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal benstomme. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion. Vitamin D bidrar till att bibehålla normala tänder och kalciumnivåer.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024