Sidan innehåller annonslänkar

ActiSpine

Jämför produkt ActiSpine online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ActiSpine i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

ActiSpine är ett massageredskap för både bröstrygg och ländrygg. Genom dess triggerpunkter hjälper den till att släppa på eventuella spänningar i musklerna och öppna upp bröstryggen vilket bidrar till en bättre hållning samt bättre rörlighet.

Den har en ergonomisk konstruktion som är formad efter ryggraden med små och stora triggerpunkter som tillsammans löser ut muskelknutar. Du kan använda den både sittande genom att luta dig mot den eller liggande.

Om den läggs under bröstryggen kan du slappna av och sedan göra långsamma rörelser med armarna. Placeras den istället under ländryggen kan du försiktigt dra upp benen för bra effekt.

Optimalt är att använda den ca 5 minuter per position innan man byter till nästa. Massageredskap för ryggen Mått 38x10x14 cm Vikt 300 g Förbättrar din hållning och rörlighet Bra för bröstrygg och ländrygg Släpper spänningar i muskler Ergonomisk konstruktion Använd sittande eller liggande 100% EVA .

Hälsa från andra varumärken

Upp till 75% rabatt
Bambustrumpor Antihalk Svart 3-pack

Hälsa från BAMBUSA

Här har vi samlat Hälsa från BAMBUSA.
Upp till 56% rabatt
Chili Burn

Hälsa från NEW NORDIC

Se vad NEW NORDIC har inom Hälsa.
Upp till 54% rabatt
Bio-Biloba

Hälsa från PHARMA NORD

Missa inga bra priser på Hälsa från PHARMA NORD.
Upp till 50% rabatt
Propolis dragéer

Hälsa från BIOMEDICA

Utforska allt inom Hälsa från BIOMEDICA.
Upp till 53% rabatt
Grönt kaffe & Hallonketon

Hälsa från BETTER YOU

Missa inga bra priser på Hälsa från BETTER YOU.
Upp till 27% rabatt
Spray Ytdesinfektion

Hälsa från ZOONO

Se produkter inom Hälsa från ZOONO.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023