Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Eukalyptus

Jämför produkt 100% Eterisk Olja Eukalyptus online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100% Eterisk Olja Eukalyptus i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk olja Eukalyptus är utvunnen av eukalyptusblad. En favorit inom aromterapi tack vare sin uppfriskande och friska doft.

En örtig eterisk olja, utvunnen ur eukalyptusblad. Inom aromaterapi anses eukalyptus uppfriskande och stödjande för luftvägarna.

Den är även omtyckt i liniment och salvor för insektsbett. Framställd genom ångdestillering.

Booming Bob tillverkar produkter för hudvård och eteriska oljor där de naturliga ingredienserna får stå i fokus utan onödiga tillsatser. Här skäms man inte för sitt innehåll och visar upp ingredienserna på produktens framsida.

Se gärna också

PollenOptimal -20%

PollenOptimal innehåller C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning. Utöver det ingår även Nigella sativa (svartkumminextrakt), isoquercetin, MSM, bromelain och havtorn. Dessutom innehåller PollenOptimal ingefära som bidrar till luftvägarnas normala funktion, samt A-vitamin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor. PollenOptimal är tillverkad i Helhetshälsas certifierade produktionsanläggning, utan användning av flytmedel eller onödiga tillsatser. Om Nigella Sativa Nigella sativa är en orientalisk krydda som i mellanöstern har använts under årtusenden, framförallt i matlagningen men också som ett allmänt stärkande medel. Nigella sativa innehåller ämnen som är unika för denna ört, exempelvis tymoquinon, nigellicin, nigellimin-N-oxid och nigellon. I Nigella finns även en stor mängd flavonoider. I PollenOptimal används ett vattenextrakt av fröna. På svenska kallas Nigella ibland för svartkummin men den är INTE besläktad med vanligt kummin (brödkummin) eller spiskummin som är flockblommiga. Om Havtorn Havtorn är ett bär med hög fetthalt. Det är en naturlig källa till A- och C-vitamin samt fettsyrorna omega-3, -6 och -7. Om Isoquercetin Isoquercetin kallas även Isoquercitrin och är en flavonoid besläktad med Quercetin. Medan Quercetin är mest känd och oftast används i kosttillskott är det Isoquercetin som finns naturligt i växter och som har bäst upptag. Isoquercetin finns exempelvis i mango och rabarber. Eftersom det har högre biotillgänglighet än Quercetin är det Isoquercetin som ingår i PollenOptimal. Om MSM MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan, en organisk svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. MSM finns också i många råa och färska livsmedel. Helhetshälsas MSM är destillerat OptiMSM® med högsta möjliga renhet. Om Bromelain Bromelain innehåller proteinspjälkande enzymer och finns naturligt i ananas, med högst koncentration i fruktens hårda mitt. Hälsoeffekter PollenOptimal innehåller C-vitamin som bidrar till att minska trötthet och utmattning. PollenOptimal nnehåller A-vitamin som bidrar till att bibehålla normala slemhinnor, och ingefära som bidrar till luftvägarnas normala funktion. C- och A-vitamin bidrar till normal funktion hos immunsystemet.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dukar

Dukar från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Le Creuset

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Primus

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från OBH Nordica

Se alla produkter