Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Citrongräs

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk Olja Citrongräs med en upplyftande doft av citrus som används fltitigt inom aromterapi och som doftsättare i hudvård. Ekologisk eterisk olja framställd genom ångdestillering av ekologiskt citrongräs.

En citrusdoftande eterisk olja, utvunnen ur citrongräs. Inom aromaterapi anses citrongräs stärkande och energigivande.

I hudvård anses den sammandragande och renande. Booming Bob gör innovativa produkter inom hudvård och eteriska oljor där de naturliga ingredienserna får stå i fokus utan onödiga tillsatser.

Se gärna också

Life Zink

Zink deltar i flera livsviktiga processer i kroppen och bidrar bl a till att bibehålla normal synförmåga, fertilitet, hår, hud, naglar och immunsystem. Lifes Zink innehåller aminosyrekelaterad zink från Albion® . Alla mineraler är beroende av en eller flera bärare för att kunna tas upp och transporteras runt i kroppen. Normalt sett så ska vårt matsmältningssystem kelatera mineralerna i maten men ensidig kost men en nedsatt matsmältningsfunktion kan försämra den förmågan. Kelaterade mineraler generellt sett har en betydligt bättre upptagningsförmåga än icke kelaterade. Zink kan återfinnas i kroppens alla celler, men har en särskilt hög koncentration i ögon, hud, hår, naglar, hjärna, hypofys, binjurar, könsorgan, sköldkörtel, lever och njurar. över 70 olika enzymer i kroppen är beroende av zink för att fungera optimalt. Zinkupptaget gynnas av protein (främst animaliskt protein) medan fytinsyra som återfinns i bl. a. fullkornsprodukter, liksom nötter och baljväxter, hämmar upptaget. Vegetarianer bör därför kontrollera att de får i sig tillräckligt med zink. Zink deltar i prostaglandinsyntesen vilket innebär att personer som äter Omega-6 (Nattljusolja) med fördel kombinerar båda produkterna med varandra. Hälsofördelar med zink: Bidrar till att bibehålla normalt immunsystem Bidrar till att bibehålla normal synförmåga Bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och naglar Bidrar till att bibehålla normal benstomme

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024