Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Bergamott

Jämför produkt 100% Eterisk Olja Bergamott online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten 100% Eterisk Olja Bergamott i kategorin Hälsa här hos oss.

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk Olja Bergamott är framställd av Bergamottskal från Italien. Ger en frisk upplyftande doft av citrus.

Framställd genom pressning. Bergaptenfri.

En ekologisk citrusdoftande eterisk olja, utvunnen av bergamottskal från Italien. Inom aromaterapi anses bergamott stimulerande och upplyftande.

Den är en vanligt förekommande doftsättare i hudvård där den anses vara antiseptisk och renande. Bergaptenfri.

Se gärna också

Liposomal Vitamin C 500 mg

Solaray Liposomal Vitamin C är utvecklad genom en patenterad teknik där man framställer tvåfas-molekyler som gör det vattenlösliga C-vitaminet fettlösligt, vilket är fördelaktigt eftersom fett generellt har högre absorption i magsäcken. Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna. Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen och gör också att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning. Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning. Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler. Upptaget är betydligt bättre än från vitamin C i standardform. Vitamin C bidrar bland annat till att bibehålla immunsystemets normala funktion och till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar till normal kollagensyntes vilket har betydelse för blodkärl, benstomme, broskbildning, tandkött och hudens normala funktion. Vitamin C bidrar även till normal energiomsättning och kan minska trötthet och utmattning. Vitamin C är en vattenlöslig vitamin som är nödvändig för mänsklig överlevnad. Till skillnad från andra däggdjur så kan inte människor producera vitamin C. Tillräckliga mängder måste tillföras via maten. C-vitamin finns i de flesta grönsaker, bär och frukter. Innehållet av vitamin C i frukt stiger tills frukten är mogen. Sedan minskar innehållet ju längre den sitter kvar på trädet. C-vitaminhalten minskar också snabbt efter att frukten plockats. C-vitamin är värmekänsligt. Om maten hålls varm länge eller värms upp upprepade gånger minskar C-vitaminmängden. Vitaminet förlorar också i styrka när det exponeras för luft och ljus.. Fördelar med Solaray Liposomal C-vitamin: *Liposomal Vitamin C innehåller fosfolipider som omsluter C-vitaminet och hjälper till att skydda och transportera det in i cellerna *Tekniken ger ett mycket bra upptag i kroppen och hjälper också till att skydda magen *Tekniken gör att C-vitamin blir tillgängligt delvis direkt och delvis med gradvis upplösning *Liposomerna utvinns ur GMO-fria solroskärnor och tekniken använder inte upphettning *Denna form av C-vitamin ger högt skydd för cellmembranen som omsluter kroppens alla celler

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Torktumlare

Torktumlare från Bosch

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från GREAT EARTH

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Iittala

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Spiegelau

Se alla produkter