Sidan innehåller annonslänkar

100% Eterisk Olja Bergamott

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Booming Bob 100% Eterisk Olja Bergamott är framställd av Bergamottskal från Italien. Ger en frisk upplyftande doft av citrus.

Framställd genom pressning. Bergaptenfri.

En ekologisk citrusdoftande eterisk olja, utvunnen av bergamottskal från Italien. Inom aromaterapi anses bergamott stimulerande och upplyftande.

Den är en vanligt förekommande doftsättare i hudvård där den anses vara antiseptisk och renande. Bergaptenfri.

Se gärna också

Bio-T -15%

Så fungerar tistelolja (konjugerad linolsyra) Tistelolja innehåller fettsyror, som hjälper till att minska kroppsfettet, medan man samtidigt upprätthåller – och kanske till och med ökar – muskelmassan. Vetenskapliga studier visar att konjugerad linolsyra positivt påverkar balansen mellan muskler och fett i kroppen genom att: blockera upptaget av fett i fettcellerna reducera fettlagringen frisätta fett från fettdepåerna motverka förlust av muskelmassa transportera fett till muskelvävnaderna där det förbränns för att alstra energi Studier har visat att långtidstillskott av konjugerad linolsyra kan reducera kroppsfettet med nästan 9 procent. Den har också visat sig kunna öka muskelmassan. Detta är viktigt, eftersom muskelceller behövs för att förbränna kalorier. Motverkar ”jo-jo-effekten” Viktminskning leder vanligen till att man förlorar både fett OCH muskler. Problemet med att minska i muskelmassa är att man behöver muskler för att förbränna kalorier. När man avslutar dieten och återgår till gamla matvanor kommer kroppen att ha svårigheter att omsätta den ökade mängden kalorier, eftersom det finns mindre mängd muskelmassa kvar att ”göra jobbet”. Resultatet blir att man lägger på sig igen. Med hjälp av konjugerad linolsyra kan man undvika detta. Den hjälper dig att bli kvitt fett – inte muskler – och på så sätt undviker du att undergräva möjligheten till kaloriförbränning. Så fungerar Grönt te extrakt (GTE) GTE är ett extrakt från bladen av grönt te (Camellia sinensis). Vetenskapliga studier på GTE har visat att de biologiskt aktiva substanserna, s.k. polyfenoler eller katekiner, ger ett utomordentligt gott antioxidantskydd. Dessutom stimulerar GTE kroppens energiförbrukning, vilket gör extraktet mycket effektivt i samband med viktreduktion. GTE minskar aptiten genom att framkalla en mättnadskänsla. Man slipper att känna sig hungrig hela tiden. Utöver detta stimulerar GTE oxidationsprocessen (förbränningen), även när du inte är fysiskt aktiv. Detta gör det möjligt att bränna extra kalorier så att säga ”på köpet”. Eftersom ingen träning är nödvändig för att förbränna dessa kalorier frigörs energin i form av värme. Konsekvensen är att kroppens värmeproduktion ökar.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024