Sidan innehåller annonslänkar

Solstickan - Grillvante 30x22 cm Grå

Jämför produkt Solstickan - Grillvante 30x22 cm Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Solstickan - Grillvante 30x22 cm Grå i kategorin Grytvantar här hos oss.

Produktinformation

Solstickans vadderada grytvante tillverkad i 100% bomull är lika praktisk som den är snygg.Grillvanten har ett repeterande mönster med avbildning av den numera klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Grytvanten finns i flera härliga färger att välja mellan. .

Se gärna också

Dexam - Strawberry Thief Grytlapp Blå

Grytlapp från serien Strawberry Thief från Dexam är perfekta för all hantering utav varma objekt i köket. Gjord av 100 % bomull och tål maskintvätt.

Denna Strawberry Thief Grytlapp är ett samarbete mellan de engelska företagen Morris & Co och Dexam.
Klassiska motivet Strawberry Thief är formgivet av William Morris och kommer garanterat att pryda sin plats i köket. Matcha gärna med andra delar ur samma serie.

William Morris (år 1834-1896) var en konstnär, filosof och politisk tänkare, men också en enastående och inflytelserik designer, som genom sitt företag Morris & Co designade den tidens mest moderiktiga och spännande tapeter och tyger. Dessa mönster har med åren blivit riktiga klassiker!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grytvantar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Le Creuset

Se alla produkter
Ostknivar

Ostknivar från Jean Dubost Laguiole

Se alla produkter
Tekannor

Tekannor från Kockums

Se alla produkter
Vattenkokare

Vattenkokare från Eva Solo

Se alla produkter