Anders Petter - Mumin Grytunderlägg Gjutjärn Svart

Jämför produkt Anders Petter - Mumin Grytunderlägg Gjutjärn Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Mumin Grytunderlägg Gjutjärn Svart i kategorin Grytunderlägg här hos oss.

Produktinformation

Grytunderlägg i gjutjärn från Anders Petter, perfekt när grytan eller kastrullen ska ställas fram på bordet. Skyddar ditt bord samtidigt som det blir en vacker inredningsdetalj när det inte används.Både det svarta och det vita är tillverkade i gjutjärn med skillnaden att det vita dessutom är emaljerat.

Grytunderlägg från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Majamoo - Grytunderlägg S Vit

Grytunderlägg från Majamoo

Missa inga bra priser på Grytunderlägg från Majamoo.
Upp till 53% rabatt
Eva Solo - SMARTMAT 17,7CM GREYSmartmat grytunderlägg/surfplatthållare

Grytunderlägg från Eva Solo

Missa inga bra priser på Grytunderlägg från Eva Solo.
Upp till 48% rabatt
Anders Petter - Mumin Grytunderlägg Gjutjärn Vit

Grytunderlägg från Anders Petter

Se produkter inom Grytunderlägg från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Modern House - Ime Grytunderlägg Sexkantigt Mörkgrå

Grytunderlägg från Modern House

Missa inga bra priser på Grytunderlägg från Modern House.
Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Duo Grytunderlägg 14x14 cm Grå/Röd

Grytunderlägg från Joseph Joseph

Se vad Joseph Joseph har inom Grytunderlägg.
Upp till 30% rabatt
Åry Home - Little Dot Grytunderlägg 23,5 cm

Grytunderlägg från Åry Home

Här har vi samlat Grytunderlägg från Åry Home.

Se gärna också

Modern House - Ime Grytunderlägg 15,5 cm Grå -25%

Grytunderlägg i silikon med ett modernt geometriskt mönster som mäter 15,5 cm i diameter från norska Modern Houses Ime-serie.

Skydda ditt middagsbord från varma grytor, kastruller och ugnsformar med detta flexibla grytunderlägg i silikon från Modern House. Modern Houses Ime-grytunderlägg har omsorgsfullt tagits fram i en modern design med ett stilrent geometriskt mönster som passar in på matbord av alla former och stilar, och gör att du inte behöver oroa dig för att dina varma kokkärl ska lämna några slags märken – det är bara att njuta av maten! Grytunderlägget är tillverkat i hållbar silikon som går att rengöras i diskmaskin och har en diameter på 15,5 cm.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023