Anders Petter - Asymmetriska Korkunderlägg 3-delar Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Asymmetriska Korkunderlägg 3-delar Brun från Anders Petter.Skapa en atmosfär av naturlig skönhet och funktionalitet i ditt kök med dessa asymmetriska grytunderlägg i kork. korken skyddar dina bänkytor från värme och märken, vilket gör den till det perfekta valet för att bevara din köksinredning i toppskick.

Korkens naturliga motståndskraft mot fläckar och smuts gör det enkelt att rengöra dem med en fuktig trasa. Dessutom är kork ett material som åldras vackert, vilket ger dina underlägg en tidlös charm som varar i många år framöver. .

Se gärna också

Rig-Tig - Circles Grytunderlägg 13 cm Ljusgrå

Grytunderlägget Circles i ABS-plast som mäter 13 cm i diameter från danska RIG-TIG.

Skydda ditt bord från varma kastruller och stekpannor i alla storlekar med detta smarta grytunderlägg från danska RIG-TIG. Tack vare grytunderlägget Circles sinnrika design behöver du inte gräva i dina kökslådor för att hitta rätt grytunderlägg för rätt kokkärl, utan här är alla storlekar kombinerade i en. Grytunderlägget kan justeras genom att veckla ut de tre ringarna för antingen stora kastruller och stekpannor eller för varma mindre ugnsformar, och när du sedan ska förvara grytunderlägget är det bara att veckla ihop det för att det ska ta upp så pass lite utrymmet som möjligt – perfekt för mindre boenden där man har begränsat med utrymme. Grytunderlägget mäter 13 cm i diameter och är tillverkad i tålig ABS-plast.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024