Afroart - Plop Grytunderlägg Ull 20 cm

Beställ Afroart - Plop Grytunderlägg Ull 20 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Plop Grytunderlägg Ull 20 cm inom kategorin Grytunderlägg.

Produktinformation

Ställ dina varma grytor och karotter på detta fina grytunderlägg från Afroart. Härliga färgglada bollar lyser upp ditt köksbord, tillverkade av tovad ull, vilket är utmärkt med sina smutsavvisande och isolerande egenskaper.

Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Grytunderlägg från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Majamoo - Grytunderlägg S Vit

Grytunderlägg från Majamoo

Missa inga bra priser på Grytunderlägg från Majamoo.
Upp till 53% rabatt
Eva Solo - SMARTMAT 17,7CM GREYSmartmat grytunderlägg/surfplatthållare

Grytunderlägg från Eva Solo

Missa inga bra priser på Grytunderlägg från Eva Solo.
Upp till 48% rabatt
Anders Petter - Mumin Grytunderlägg Gjutjärn Vit

Grytunderlägg från Anders Petter

Se produkter inom Grytunderlägg från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Modern House - Ime Grytunderlägg Sexkantigt Mörkgrå

Grytunderlägg från Modern House

Missa inga bra priser på Grytunderlägg från Modern House.
Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Duo Grytunderlägg 14x14 cm Grå/Röd

Grytunderlägg från Joseph Joseph

Se vad Joseph Joseph har inom Grytunderlägg.
Upp till 30% rabatt
Åry Home - Little Dot Grytunderlägg 23,5 cm

Grytunderlägg från Åry Home

Här har vi samlat Grytunderlägg från Åry Home.

Se gärna också

Modern House - Ime Grytunderlägg 16 cm Lila -25%

Runt grytunderlägg i silikon med en diameter på 16 cm från norska Modern Houses Ime-serie.

Skydda ditt matbord från repor, fukt- och brännskador med detta praktiska grytunderlägg från Modern House. Grytunderlägget från Modern Houses Ime-serie har en modern design med ett minimalistiskt mönster som gör att det passar in på de flesta middagsborden. Är det mer än en kastrull som ska ställas ut så är det inget problem – Ime-underlägget går nämligen även att tas isär för att bli två tunnare grytunderlägg. Smart va? Grytunderlägget har en diameter på 16 cm och är tillverkat i tålig silikon som rengörs enkelt i diskmaskin.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023