Gefu - Primeline Sked Silikon

Beställ Gefu - Primeline Sked Silikon på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Primeline Sked Silikon inom kategorin Grytslevar och grytskedar.

Produktinformation

Med grytskeden Primeline rör du smidigt om i grytor och kastruller. Med sin spetsiga utformning kommer den åt överallt och inget bränns vid eller går till spillo.

Skaftet är ergonomiskt utformat och ligger skönt i handen. Den är värmetålig upp till 250 °C och kan köras i diskmaskin.

Se gärna också

Joseph Joseph - Elevate Serveringssked 30,5 cm Grå/Grön

Serveringsskeden ur Elevate-serien från Joseph Joesph är speciellt utformad för att förbättra hygienen och minimera röran på köksbänken.

Varje redskap har ett innovativt viktat handtag som ser till att redskapet inte kommer i kontakt med arbetsbänken. Tillverkat av BPA-fri nylon med på TPR handtag som ger ett bra grepp.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter
Skiv-  CD-spelare

Skiv- CD-spelare från Audio-Technica

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Modern House

Se alla produkter
Ugnsformar

Ugnsformar från Nicolas Vahé

Se alla produkter