Gefu - Baseline Soppslev liten Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Soppslev ur Gefus rostfria köksserie Baseline, perfekt till soppor och sås. Sleven har en hake så att du kan hänga upp den då den inte används.

I Baseline-serien finns alla redskap du behöver för köket, samtliga med en tidlös design och tillverkade av polerat högkvalitativt rostfritt stål. Tål diskmaskin.

Se gärna också

Naturally Med - Redskap 3 delar

Setet innehåller en sked med långt handtag, en risottosked och en hålad spatel. Den rundade skeden är perfekt för omrörning, den hålade spateln är utmärkt för att vända mat och separera vätska och den speciellt formade risottoskeden är utformad för att hela tiden röra riset utan att krossa kornen. Tre oumbärliga redskap i köket. Naturally Med har en stor passion för kvalitet och därför är varje produkt huggen ur en enda bit olivträ vilket gör den mycket hållbar. Varje bit är också helt unik eftersom inga delar är samma på grund av den naturliga formen i detta fantastiska trä. Så ingen produkt är helt och hållet den andra lik. Olivträd växer mycket långsamt så träet som Naturally Med använder för att producera sina skärbrädor, skålar och redskap kan vara upp till 300 år gammalt.I deras omfattande serverings- och köksutbud hittar du allt från skärbrädor, serveringsskedar, spatlar och slevar – allt i finaste olivträ.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024