GastroMax - Chefs Silslev Grå

Beställ GastroMax - Chefs Silslev Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten GastroMax - Chefs Silslev Grå inom kategorin Grytslevar och grytskedar.

Produktinformation

Silslev i grått från GastroMax. .

Se gärna också

Joseph Joseph - Scoop Plus Pastaslev 34 cm Grå/Grön -25%

Scoop Plus Pastaslev från Joseph Joseph är en stor och bra pastaslev som även kan användas som ett litet durkslag.

På slevens undersida finns en genial funktion som gör att sleven kan ligga över grytan och rinna av. Perfekt för pasta, grönsaker och frityrgrytan.

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Carolina Gynning

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter
Snapsglas

Snapsglas från Riedel

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Gustavsberg

Se alla produkter