Anders Petter - Stenfors Serveringssked

Jämför produkt Anders Petter - Stenfors Serveringssked online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Stenfors Serveringssked i kategorin Grytslevar och grytskedar här hos oss.

Produktinformation

Stenfors är serien för dig som ställer höga krav på materialval, hållbarhet och prestanda. Helt enkelt köksserien med en känsla för detaljer. .

Grytslevar och grytskedar från andra varumärken

Upp till 36% rabatt
Heirol - Serveringssked Bok

Grytslevar och grytskedar från Heirol

Missa inga bra priser på Grytslevar och grytskedar från Heirol.
Upp till 25% rabatt
Ballarini - Nero Soppslev 31 cm Svart

Grytslevar och grytskedar från Ballarini

Se vad Ballarini har inom Grytslevar och grytskedar.
Upp till 31% rabatt
Eva Solo - Nordic Kitchen Slev Ek

Grytslevar och grytskedar från Eva Solo

Se produkter inom Grytslevar och grytskedar från Eva Solo.
Upp till 30% rabatt
Joseph Joseph - Scoop & Pick Sked med Sil Grön

Grytslevar och grytskedar från Joseph Joseph

Missa inga bra priser på Grytslevar och grytskedar från Joseph Joseph.
Upp till 17% rabatt
Kockums - Pastaslev 30 cm

Grytslevar och grytskedar från Kockums

Här har vi samlat Grytslevar och grytskedar från Kockums.
Upp till 25% rabatt
Zwilling - Pro Sked SilIkon 32 cm

Grytslevar och grytskedar från Zwilling

Utforska allt inom Grytslevar och grytskedar från Zwilling.

Se gärna också

Rig-Tig - Woody Träsked 30,5 cm

Träsked i askträ med en längd på 30,5 cm från danska RIG-TIGs Woody-serie.

Denna träsked från RIG-TIGs Woody-kollektion är perfekt för när du vill röra om i kastrullen utan att skada den. Träskeden är tillverkad i hållbart askträ och är speciellt designad för att enkelt kunna ta sig runt och komma åt kastrullens allra mest svåråtkomna ställen med en storlek som gör den optimal för både matlagning och servering. Askträ är ett slitstarkt material som inte bara är vackert utan också håller länge för frekvent användning i många år framåt. Woody-serien är designad av den danska formgivaren Søren Refsgaard för RIG-TIG. Refsgaard äger sin egen designstudio i hjärtat av Köpenhamn, och där designar han minimalistiska hemtillbehör och möbler med inspiration tagen från dansk designtradition. Träskeden finns i två storlekar för mindre och större portioner.

Danska RIG-TIG älskar smart köksdesign och har under flera år skapat högfunktionella köksprodukter som både är roliga och vackra i samarbete med framstående formgivare världen över. RIG-TIG betyder ”lagom” på danska och det är precis där de landar med sina designer som kombinerar form och funktion i en perfekt balans för att skapa kökstillbehör som är gjorda för att fungera optimalt i hektiska kök – stora som små. Med sina kökskollektioner bistår RIG-TIG oss med prisvinnande, vackra och funktionella produkter för matlagning, bakning, servering och förvaring i hållbara material som är formgivna för att kunna användas i många år framåt – länge leve RIG-TIG!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023