Produktinformation

Hybrid Kastrullset 6 delar från Hexclad är ett komplett set med kastruller i 3 olika storlekar med lock till.Kastrull 1.8 + lockKastrull 2.8 L + lockKastrull 7.5 L + lock Alla Hexclad-produkter har 3 lager magnetiskt stål i botten och ger en extremt bra värmefördelning vilket gör att du kan använda lägre värme för att uppnå önskat resultat. Handtaget är tillverkat av stål och har en underbar ergonomisk design när du lagar mat på kokplattan kan du alltid vara säker på att den inte absorberar värme.

Hybrid grytan har ett metallhandtag och kan också sättas direkt i ugnen! Hexclad är inte bara enkla att använda, de är också mycket lätta att rengöra De kan läggas direkt i diskmaskinen om du vill.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024