Anders Petter - Start Kastrullset 3 delar Rostfri

Jämför produkt Anders Petter - Start Kastrullset 3 delar Rostfri online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Start Kastrullset 3 delar Rostfri i kategorin Grytset här hos oss.

Produktinformation

Start Kastrullset i 3 delar från Anders Petter. Setet består av- Kastrull 1 L- Kastrull 2 L- Kastrull 3 LDen stora kastrullen på 3 liter har handtag på var sin sida, de mindre kastrullerna har ett långt handtag.

Alla kastruller levereras med lock.Kastrullerna är tillverkade i rostfritt stål med blank insida, satin-finish utsida samt en botten på 3 mm. Locket är av glas med ett handtag i rostfritt stål.Tål diskmaskin och fungerar på alla typer av spishällar.Start kastrullset - en bra start helt enkelt. .

Grytset från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock

Grytset från Anders Petter

Utforska allt inom Grytset från Anders Petter.
Upp till 50% rabatt
Zwilling - Moment Kastrullset 3 delar med glaslock

Grytset från Zwilling

Utforska allt inom Grytset från Zwilling.
Upp till 40% rabatt
Scanpan - Fusion 5 Kastrullset 3 delar

Grytset från Scanpan

Se vad Scanpan har inom Grytset.
Upp till 29% rabatt
Eva Solo - White Line Grytset 3-pack

Grytset från Eva Solo

Visa produkter inom Grytset från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Vargen & Thor - Kroma Grytset 3 delar

Grytset från Vargen & Thor

Här har vi samlat Grytset från Vargen & Thor.

Se gärna också

Vargen & Thor - Kroma Grytset 3 delar -25%

Grytsetet Kroma är en riktigt bra och hållbar investering från Vargen & Thor, som passar till all sorts matlagning.

Setet består av grytan Pixel (4 liter), Teddy kastrull (1,6 liter) och stekpannan Modell M. Ytan är vackert blank och hamrad, tillverkad i rostfritt stål. Även insidorna är tillverkade i rostfritt stål, som är borstat. Den borstade ytan gör att mat inte bränner fast lika lätt som på andra ytor. En klockren funktion. Handtagen är värmesäkra, och även de rostfria. Tre pärlor att ha i köksskåpet. Lock i glas ingår till kastrullen och grytan.

Alla delar i Kroma har en kärna i aluminium, vilket gör att värmen sprider sig jämt och snabbt. De fungerar på alla hällar, inklusive induktion, och man kan även tillaga rätter i ugnen i upp till 300°c. Vid ugnsanvändning kan det vara bra att kombinera kastrullen eller stekpannan med det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor, då handtagen kan bli varma i ugnen.

Pixel, Teddy och Modell M kan alla diskas i diskmaskin, och de är snygga att kombinera med bestick eller andra köksredskap från samma tillverkare.

Kroma kommer bli en god följeslagare i köket, med sina olika storlekar och egenskaper passar de till all sorts matlagning – vardagens såser eller pastavatten, långkok till festen eller en liten kastrull till frukostgröten. Stek en snabb wok eller den perfekta köttbiten. Allting smakar lite bättre när det tillagats med bra råvaror, lite kärlek och bra verktyg, Vargen och Thor levererar det sistnämnda, och Kroma är en serie att räkna med. Det är också en perfekt studentpresent, ett set för det nya livet.

- Glaslock ingår till kastrull och gryta
- Rostfritt stål
- Kastrull 1,6 liter
- Gryta 4 liter – Stekpanna ø28 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023