Anders Petter - Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock

Beställ Anders Petter - Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock inom kategorin Grytset.

Produktinformation

Backaryd Kastrullset i 3 delar med glaslock från Cerveras eget varumärke Anders Petter. Kokkärlen är tillverkade i hållbart rostfritt stål.

Med silikonhandtag och hällpip kan du enkelt hälla ut vatten och spad utan att behöva använda grytlappar. Kärlen har stålinkapslade bottnar för snabb och effektiv värmefördelning och fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktionshäll.Anders Petter Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock innehåller - Kastrull med glaslock 1 L - Kastrull med glaslock 2 L - Gryta med glaslock 3 LBackaryd är Anders Petter serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion.

Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. .

Grytset från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Backaryd Kastrullset 3 delar med glaslock

Grytset från Anders Petter

Utforska allt inom Grytset från Anders Petter.
Upp till 50% rabatt
Zwilling - Moment Kastrullset 3 delar med glaslock

Grytset från Zwilling

Utforska allt inom Grytset från Zwilling.
Upp till 40% rabatt
Scanpan - Fusion 5 Kastrullset 3 delar

Grytset från Scanpan

Se vad Scanpan har inom Grytset.
Upp till 29% rabatt
Eva Solo - White Line Grytset 3-pack

Grytset från Eva Solo

Visa produkter inom Grytset från Eva Solo.
Upp till 25% rabatt
Vargen & Thor - Kroma Grytset 3 delar

Grytset från Vargen & Thor

Här har vi samlat Grytset från Vargen & Thor.

Se gärna också

Zwilling - True Flow Grytset 3 delar -38%

True Flow grytset från Zwilling, ett utmärkt set att börja livet med för den nybakade studenten, eller en uppgradering av standardkastrullerna hemma. I setet ingår en kastrull (1,5 L) utan lock och två grytor (3 och 6L) med glaslock. Perfekt för all livets matlagning – frukostgröten, den krämiga pastasåsen och pastavattnet till såsen.

De är tillverkade i 18/10 rostfritt stål, alla med Zwillings kvalité och hållbarhet, och har en Sigma Classic Sandwich botten med extra tjock aluminium kärna. Den ger en bra och jämn värmespridning. På insidan har de en måttskala och alla har en droppfri hällkant, och i glaslocken finns en integrerad sil.

Handtagen är även de rostfria och mattpolerade, och håller sig svala med ”Stay cool” teknik. De fungerar på alla hällar, även induktion, och går att diska i diskmaskin. För ugnsmatlagning fungerar alla delar i kastrullsetet i värme upp till 200°c.

- Glaslock till de stora grytorna
- Fungerar på induktion
- Kastrull 1,5 L
- Gryta 3 L
- Gryta 6 L

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023