Sidan innehåller annonslänkar

Anders Petter - Signerat Gryta 5,3 L Koppar

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stor gryta i koppar som är tillverkad i tre lager med en total tjocklek på 2,6 mm; ett inre lager av rostfritt stål, ett mellanlager av aluminium och ett yttre lager av koppar. Botten är även förstärkt med en tjockare platta av rostfritt stål och fungerar tack vare den även på induktionshäll.

Både koppar och aluminium har hög värmefördelningsförmåga och bidrar till snabb och jämn värme i hela kärlet. Grytan har två rostfria gjutna handtag som håller sig svala under matlagningen.

Fungerar på alla typer av spisar.Signerat är serien för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och hållbarhet. Anders Petters allra bästa kökstillbehör, för passionerade matlagare. .

Grytor från andra varumärken

Anders Petter - Backaryd Gryta med glaslock 12 L

Grytor från Anders Petter

Missa inga bra priser på Grytor från Anders Petter.
WMF - Comfort Line Kastrull med lock 1,9 L Rostfri

Grytor från WMF

Utforska allt inom Grytor från WMF.
Tefal - Opti

Grytor från Tefal

Visa produkter inom Grytor från Tefal.
Hexclad - Hybrid Kastrull med Lock, 1,9 L Silver/Svart

Grytor från Hexclad

Se vad Hexclad har inom Grytor.

Se gärna också

Jamie Oliver - Big Batch Pan Gryta 7,4 L Svart

Big Batch Pan Gryta 7,4 L är en stor gryta som du kan laga upp till 12 portioner i. Perfekt för större middagar eller mat för resten av veckan.

Grytan har en non-stick beläggning som gör det enkelt att diska och enkelt att laga mat då den underlättar maten från att fastna. I botten av grytan hittar du även den smarta temperaturindikatorn Thermo-Signal™ som ändrar färg när temperaturen är optimal för tillagning. På så sätt får du enkelt perfekt stekyta, textur och smak på dina rätter.
Den robusta och tåliga aliminium botten tillsammans med Thermo-fusion™ garanterar mer effektiv tillagning och även den en jämn värmefördelning i grytan.

Yttersidan av grytan är täckt av hållbar hårdanodisering som bidrar till en jämn värmefördelning och att även utsidan av grytan blir lätt att rengöra. Handtagen erbjuder ett bra grepp och till grytan kommer ett platt lock i rostfritt stål som underlättar vid förvaring.

Med grytan får du även en receptbok med 6 utvalda storkoksrecept. Planera, släng mindre och ät gott hela veckan!

”Jag är ett stort fan av storkok. Det kan spara dig både tid och pengar. Och gör att du enkelt kan njuta av vällagad mat även när du har mycket att göra. Jag gillar att ta mig tid, speciellt på helgerna, och njuta av att laga ett storkok som jag sen kan njuta av en annan dag. Några av mina favoriter att laga är sötpotatischili eller kikärtscurry. Prova du med!”
Jamie Oliver

Passar alla typer av spisar, även induktion och är ugnssäker upp till 250°C.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024