Anders Petter - Backaryd Gryta med glaslock 12 L

Beställ Anders Petter - Backaryd Gryta med glaslock 12 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Anders Petter - Backaryd Gryta med glaslock 12 L inom kategorin Grytor.

Produktinformation

Stor gryta tillverkad i hållbart rostfritt stål och med silikonhandtag och hällpip, där du enkelt kan hälla ut vatten och spad utan att behöva använda grytlappar. Grytan har en stålinkapslad botten för snabb och effektiv värmefördelning och fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktionshäll.

Grytan har även en inkapslad aluminiumkärna i botten vilket leder värmen snabbare.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka.

Grytor från andra varumärken

Upp till 47% rabatt
Iittala - Tools Gryta 3 L

Grytor från Iittala

Se vad Iittala har inom Grytor.
Upp till 25% rabatt
Fiskars - Brasserie Gryta Emaljerad 27 cm

Grytor från Fiskars

Här har vi samlat Grytor från Fiskars.
Upp till 25% rabatt
Zwilling - Vitality Gryta 24 cm 4,5 L Rostfri

Grytor från Zwilling

Missa inga bra priser på Grytor från Zwilling.
Upp till 25% rabatt
GreenPan - Premiere Gryta med Glaslock 26 cm

Grytor från GreenPan

Utforska allt inom Grytor från GreenPan.
Upp till 25% rabatt
Modern House - Rix Tool Gryta 2,4 L

Grytor från Modern House

Visa produkter inom Grytor från Modern House.
Upp till 25% rabatt
Vargen & Thor - Bamba Gryta med lock och pastakorg 24 cm 5 L Svart

Grytor från Vargen & Thor

Missa inga bra priser på Grytor från Vargen & Thor.

Se gärna också

Eva Solo - Eva Trio Gryta 2,2 L

Gryta 2,2 liter från Eva Solo är tillverkad i slitstarkt och praktiskt Rostfritt stål - en vardagsklassiker.

Grytan är perfekt för daglig användning. Rostfritt stål är lättskött och tåligt, ett hårt material och därför tål det flitig användning och hantering. Grytan är utformad med breda handtag som försäkrar om ett bra grepp, hantag är punktsvetsade vilket betyder att de inte blir varmare än att man kan hålla i dem.

Grytan är försedda med en inkapslad sandwichbotten som gör att värmen fördelas jämnt. Sandwichbotten består av ett 5 mm tjockt aluminiumskikt i mitten och ett stålskikt på vardera sidan. Bottnens totala tjocklek är 6,2 mm. Men en Sandwichbotten förbättras kok- och stekegenskaperna vilket i sin tur gör grytan till ett bra arbetsredskap. Bottnen är magnetisk, så grytan kan användas på alla värmekällor, du slipper alltså köpa nya kok- och stekkärl om du byter ut sin glaskeramikhäll mot en ny induktionsspis.

"Kokkärl av rostfritt stål är bra att arbeta med, och det betyder mycket. Vi använder bara induktion, och det här är ett material som reagerar väldigt snabbt på värmereglering, vilket är viktigt. Dessutom är både grytor och stekpannor lätt att stapla på varandra, och så är de snygga! Det här är bra, dansk design som passar med de värderingar vi har i landslaget.”
Sten Slot
Finansieringsansvarig/chef för Kocklandslaget

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023