Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Pot Grytlapp

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Handgjord grytlapp i fina färger från Afroart. Grytlappen blir en vacker inredningsdetalj som du även har stor nytta av.

Öglan gör den enkel att hänga upp på den plats du tycker passar. Tillverkad av återvunna sarityger som för hand har vävts ihop till en vacker grytlapp.

Tack vare detta blir varje produkt unik då färgerna varierar. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

BY MORGENSEN - Ugnshandskar Kaki 2-pack

Ugnsvanten från By Mogensen är praktisk och extremt hållbar. Ugnsvanten är tillverkad i ett hållbart material av 100 % ekologisk GOTS-certifierad bomull. Ugnsvanten är gjord av hög vävd kvalitet med en våfflad struktur. Ugnsvanten är gjord med en tjock vaddering som skyddar dina händer från värmen. Handskens breda grepp gör det enkelt att ta tag i grythandtag och varma rätter direkt från ugnen. Med en dekorativ våffelstruktur pryder handsken köket, även när den inte används. Handsken är en storlek.

Kollektionen hämtar inspiration från Emilie Mogensens bestemor och bestefar, Alice och Børge Mogensen, båda designers med en stark kärlek till det individuella hantverket. Børge Mogensens anses vara en av vår tids främsta möbeldesigners, och Emilie Mogensen har framgångsrikt återtolkat tidens textila hantverk.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024