G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm

Beställ G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten G.R.Y.M - Hammered Grönsaksyxa 18 cm inom kategorin Grönsaksknivar.

Produktinformation

Hammered grönsaksyxa från G.R.Y.M. Kniven har ett vackert hamrat blad i blankpolerat stål och ett handtag av Micarta.

Förvara med fördel på en magnetlist i köket. På så sätt blir det en fin inredningsdetalj i ditt kök samtidigt som den håller sig vass längre. .

Se gärna också

Victorinox - Kebony Grönsakskniv med tandad egg 12 cm

Grönsakskniv med ett blad i rostfritt stål på 12 cm med tandad egg samt trähandtag från Victorinox.

Möjligheterna är många med denna grönsakskniv som, tack vare sin vågiga egg och blad i högkvalitativt rostfritt stål, kan skära upp allt från de allra hårdaste grönsakerna och rotfrukterna till köttbitar. Knivens tunna blad gör även så att du själv enkelt kan bestämma tjocklek på dina skivor och bitar för full kontroll i ditt kök så att din rätt blir precis så som du vill ha den. Kniven är även utrustad med ett ergonomiskt format trähandtag som är speciellt framtaget för allra bästa möjliga grepp. Ett måste för dig som behöver en riktigt bra allroundkniv till ditt kök helt enkelt. Handdisk rekommenderas.

År 1884 slog Karl Elsener upp dörrarna till sin bestickverkstad i den lilla orten Ibach i centrala Schweiz. Han hade som mål att bekämpa fattigdom och arbetslöshet i, på den tiden, ett av Europas fattigaste länder genom att skapa arbete och på så sätt minska emigrationen västerut. År 1897 uppfann han den numera ikoniska Schweiziska Armékniven som skapade grunden till ett blomstrande företag som satte både Schweiz och Ibach på kartan. Idag är Victorinox ett globalt bolag som fortfarande har sin legendariska armékniv som kärnprodukt, och numera även är kända för sin tillverkning av hållbara knivar och hushållsredskap av allra högsta kvalitet. Schweiziskt hantverk när den är som bäst.

Victorinox Grönsakskniv med tandad egg har ett 12 cm långt blad.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Radio

Radio från Tivoli Audio

Se alla produkter
Luftvärmepumpar

Luftvärmepumpar från Fuji Electric

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Magnor

Se alla produkter