Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Hard Edge Tomatkniv 11 cm

Beställ Fiskars - Hard Edge Tomatkniv 11 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Hard Edge Tomatkniv 11 cm inom kategorin Grönsaksknivar.

Produktinformation

Tomatkniven i Hard Edge-serien har ett tandat blad som är perfekt för att skiva frukt och grönsaker med tunna skal. Knivbladet är tillverkat av tjockt rostfritt stål och har en egg som är behandlad med den revolutionerande LZREDGE™-tekniken.

Det gör att dessa knivar behåller skärpan upp till fyra gånger längre än standardknivar. Handtagets ergonomiska design och unika 3D-mönster ger dessutom ett perfekt grepp.

Se gärna också

Tramontina - Verttice Grönsakskniv 27 cm -25%

Mångsidig och funktionell frukt och grönsakskniv från Tramontina.

Om du vill ha en riktigt bra och rejäl grönskakskniv som kan användas till att hacka, skära, dela och skiva de flesta frukt och grönsaksråvaror i köket är Tramontinas Verttice Grönsakskniv ett mycket bra val!

Kniven är 27 cm lång och är lika snygg som effektiv. Bladet på kniven är tillverkat i tåligt rostfritt stål och är riktigt vasst för att lätt kunna skära till exempel tomater och hacka lök. Handtaget är gjort i naturligt trä som gör att kniven känns bra i handen när du använder den.

Grönsakskniven Verttice 27 cm kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat.
Tramontina är också väldigt duktiga på att tillverka alla sorters matlagningsutrustning och denna grönsakskniv är inget undantag. Den kan givetvis även användas till att skära, hacka och dela alla sorters råvaror i köket, inte bara grönsaker.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Fiskars

Se alla produkter
Figurer

Figurer från Rörstrand

Se alla produkter
Matlådor

Matlådor från Rig-Tig

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Le Creuset

Se alla produkter