Anders Petter - Backaryd Hackkniv 18 cm

Jämför produkt Anders Petter - Backaryd Hackkniv 18 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Anders Petter - Backaryd Hackkniv 18 cm i kategorin Grönsaksknivar här hos oss.

Produktinformation

Rejäl grönsakshacka ur Anders Petters serie Backaryd. Med den här kniven skär du enkelt stora grova grönsaker eller andra råvaror, där knivens tyngd kommer till sin fördel i hackmomenten.

Alla Backaryds knivar är tillverkade i ett hållbart och lättslipat rostfritt stål. Knivarna har ergonomiskt utformade handtag som ger bra stabilitet.Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion.

Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest. .

Grönsaksknivar från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
G.R.Y.M - Hammered Köttyxa 16 cm

Grönsaksknivar från G.R.Y.M

Se produkter inom Grönsaksknivar från G.R.Y.M.
Upp till 50% rabatt
Anders Petter - Backaryd Grönsakskniv 9 cm

Grönsaksknivar från Anders Petter

Missa inga bra priser på Grönsaksknivar från Anders Petter.
Upp till 30% rabatt
Fiskars - Norr Grönsakskniv 12 cm

Grönsaksknivar från Fiskars

Missa inga bra priser på Grönsaksknivar från Fiskars.
Upp till 50% rabatt
Tamahagane - Shokunin Grönsakshacka 18 cm

Grönsaksknivar från Tamahagane

Se produkter inom Grönsaksknivar från Tamahagane.
Upp till 25% rabatt
Mac - Mighty Grönsakskniv 8 cm

Grönsaksknivar från Mac

Utforska allt inom Grönsaksknivar från Mac.
Upp till 47% rabatt
Victorinox - Kebony Grönsakskniv 12 cm

Grönsaksknivar från Victorinox

Här har vi samlat Grönsaksknivar från Victorinox.

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm -25%

En grönsakskniv från Jamie Oliver Tefal.

Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm är en väldigt användbar grönsakskniv och skalkniv för alla sorters matlagning.

Jamie Oliver kniven kan användas allt ifrån att hacka, skala, skära och många andra arbetsuppgifter i köket. Kort sagt en väldigt användbar kniv vare det sig gäller att skala frukt, skära grönsaker eller hacka lök och grönsaker till frukost, lunch eller middag och såväl till vardagens enkla och snabba matlagning som till mer avancerad tillagning av festmåltider!

Grönsakskniven är tillverkad i högkvalitativt tyskt rostfritt stål som har ishärdats under produktionen.
Det innebär att stålet utsätts för en köldchock under tillverkningsprocessen. Temperaturen på stålet sänks från 1000 ° C till -120 ° C vilket gör att det rostfria stålet härdas vilket resulterar i att de kommer både hålla skärpan och hålla under en lång tid framöver.

Handtaget är tillverkat i hygienisk plast och på det hela är kniven välbalanserad med blad och handtag så att den både är skön att hålla i och att den ger ett bekvämt och säkert grepp när du hackar, skalar eller skär något med grönsakskniven med det 9 cm långa bladet från Jamie Oliver.

Bladet på skalkniven från Jamie Oliver är 9 centimeter långt och knivens totallängd är 20,2 centimeter.Denna Jamie Oliver Tefal Grönsakskniv 9 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor, som även de finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som skärbrädor och denna Jamie Oliver Tefal kökskniv är lika kvalitativa som övriga Jamie Oliver Tefals sortiment.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023