Sidan innehåller annonslänkar

Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Svart

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Stekkniv 4-pack från Aida, Med knivens vassare egg så går det lättare att skära upp köttet. Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukning.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grillbestick från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Guzzini - Feeling Grillkniv Sand

Grillbestick från Guzzini

Här har vi samlat Grillbestick från Guzzini.
Upp till 35% rabatt
Global - Global GT-002 Matgaffel 18,5 cm

Grillbestick från Global

Här har vi samlat Grillbestick från Global.
Upp till 50% rabatt
Tramontina - Grillbestick 4 delar

Grillbestick från Tramontina

Utforska allt inom Grillbestick från Tramontina.
Upp till 40% rabatt
Opinel - Bon Appétit Stekknivar No 125 4-pack

Grillbestick från Opinel

Visa produkter inom Grillbestick från Opinel.
Upp till 50% rabatt
Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Rostfri

Grillbestick från Jean Dubost Laguiole

Se produkter inom Grillbestick från Jean Dubost Laguiole.
Upp till 48% rabatt
Gense - Old Farmer Grillbestick 4 delar

Grillbestick från Gense

Missa inga bra priser på Grillbestick från Gense.

Se gärna också

Tramontina - Grillbestick Kniv 6-pack

6 praktiska och hållbara universalknivar från Tramontina.

Dessa knivar lämpar sig lika bra för förberedelser i köket som för bestick vid matbordet. Knivarna skär och skivar med samma enkelhet.

Bladen är tillverkade i tåligt och vasst rostfritt stål och handtagen är gjorda av polywood / certifierat trä och tål maskindisk. Därför lämpar de sig för att användas såväl till vardag som till fest.

Det behandlade trähandtaget gör dem till en fin detalj när du dukar samtidigt som det vackra träet ligger bra i handen, tål värme bra och kan diskas i maskin.

Detta Grillbestick 6-pack bestående av rejäla köttknivar från det brasilianska varumärket Tramontina passar utmärkt till att skära alla sorters kött och även andra livsmedel från grillen.

Det behandlade trähandtaget gör dem till en fin detalj när du dukar samtidigt som det vackra träet ligger bra i handen, tål värme bra och kan diskas i maskin.

Knivarna är lika robusta som effektiva och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick.

Knivarna är 26 cm långa och kan med fördel kombineras med Tramontinas övriga sortiment av vackra bestick som också finns att köpa på Cervera!

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024