Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Rostfritt stål

Jämför produkt Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Rostfritt stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Aida - RAW Stekkniv 4-Pack Rostfritt stål i kategorin Grillbestick här hos oss.

Produktinformation

Stekkniv 4-pack från Aida, Med knivens vassare egg så går det lättare att skära upp köttet. Kombineras med fördel med andra produkter ur Raw-serien för en härlig och stämningsfull dukning.

Aida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet. Aida dukar det dagliga middagsbordet med service, glas, bestick, köksartiklar och presentartiklar i funktionell design. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grillbestick från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv

Grillbestick från Hardanger Bestikk

Visa produkter inom Grillbestick från Hardanger Bestikk.
Upp till 25% rabatt
Jean Dubost Laguiole - Köttkniv 6-pack Olivträ

Grillbestick från Jean Dubost Laguiole

Se produkter inom Grillbestick från Jean Dubost Laguiole.
Upp till 38% rabatt
Global - Global Stekkniv 4 delar

Grillbestick från Global

Utforska allt inom Grillbestick från Global.
Upp till 25% rabatt
Opinel - Bon Appétit Stekknivar No 125 4-pack

Grillbestick från Opinel

Visa produkter inom Grillbestick från Opinel.
Upp till 32% rabatt
Gense - Old Farmer Grillbestick 4+4

Grillbestick från Gense

Utforska allt inom Grillbestick från Gense.
Upp till 30% rabatt
Zwilling - King Grillbestick 12 delar

Grillbestick från Zwilling

Missa inga bra priser på Grillbestick från Zwilling.

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Grillkniv 6-pack Biodegradable Svart

Set med 6 grillknivar med biologiskt nedbrytbara handtag från franska Jean Dubost Laguiole.

Detta set med 6 högkvalitativa grillknivar i sann Laguiole-design är perfekt för dig som vill bjuda in på grillfest och imponera på dina gäster med ditt miljötänk – dessa knivar är nämligen helt återvinningsbara. Knivarnas blad är noggrant framtagna av Jean Dubosts hantverkare i södra Frankrike är och tillverkade av rostfritt stål i högsta kvalité för en lång livstid och svårslagen skärpa. De vackra svarta handtagen är inte bara en fröjd för ögat och bekväma att hålla i, utan de är även speciellt utvecklade i ett växtbaserat 100% biologiskt nedbrytbart material – häftigt va? Som grädden på moset levereras knivarna i en återvinningsbar kartonglåda som tillsammans med resten av paketet gör detta till ett fulländat alternativ för den som älskar att äta gott och samtidigt vill vara mån om miljön.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023