Aida - Raw Grillbestick 8 delar Champagne

Beställ Aida - Raw Grillbestick 8 delar Champagne på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Grillbestick 8 delar Champagne inom kategorin Grillbestick.

Produktinformation

Raw Grillbestick 8 delar från Aida är perfekt för grillmiddagar och du kan bjuda in till lyxiga middagar och ge din matlagning en extra touch av nordisk elegans. Aida Raw är serien som kombinerar råa intryck med naturliga färger och material till en unik, snygg och enkel design i nordiskt stuk.Detta set innehåller4 x gaffel4 x knivAida är ett danskt företag som designar, utvecklar och producerar daglig design för hemmet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Grillbestick från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Hardanger Bestikk - Fjord Grillkniv

Grillbestick från Hardanger Bestikk

Visa produkter inom Grillbestick från Hardanger Bestikk.
Upp till 25% rabatt
Jean Dubost Laguiole - Köttkniv 6-pack Olivträ

Grillbestick från Jean Dubost Laguiole

Se produkter inom Grillbestick från Jean Dubost Laguiole.
Upp till 38% rabatt
Global - Global Stekkniv 4 delar

Grillbestick från Global

Utforska allt inom Grillbestick från Global.
Upp till 25% rabatt
Opinel - Bon Appétit Stekknivar No 125 4-pack

Grillbestick från Opinel

Visa produkter inom Grillbestick från Opinel.
Upp till 32% rabatt
Gense - Old Farmer Grillbestick 4+4

Grillbestick från Gense

Utforska allt inom Grillbestick från Gense.
Upp till 30% rabatt
Zwilling - King Grillbestick 12 delar

Grillbestick från Zwilling

Missa inga bra priser på Grillbestick från Zwilling.

Se gärna också

Tramontina - Churrasco Grillbestick 8 delar Rostfritt

Vackra grillbestick i rostfritt stål från Tramontina.

Detta set med 8 stycken biffbestick är från det brasilianska varumärket Tramontina, som är världsledande inom grillutrustning. De tillverkar både produkter för själva grillandet och bestick och serveringsartiklar för att njuta av resultatet.

Besticksetet består av fyra knivar och fyra gafflar som är tillverkat av mycket slitstarkt rostfritt stål (18/10) och har släta, eleganta och glänsande linjer.

De läckra gafflarna har polerade, snyggt formade rundade kanter för mer bekväm användning och knivarna har sågtandad egg som är helt härdad, vilket gör att knivarna håller både håller skärpan längre och har en större motståndskraft mot rost.

Besticken kan diskas i maskin så de passar lika bra att använda till vardags som till fest!

De elegant formade knivarna är 24 cm långa och 2 cm breda och gafflarna som är lika underbara att titta på som att äta med är 20 cm långa och har en bredd på 2,5 cm.

Tillverkaren Tramontina är som sagt ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023