Sidan innehåller annonslänkar

Tramontina - Kolgrill / Grilltunna Rostfritt stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Snygg och funktionell kolgrill från Tramontina.Denna kolgrill i rostfritt stål är både funktionell, smidig att grilla med och en snygg möbel, även när du inte grillar.Kombinera passion och tradition för grillning som det brasilianska företaget Tramontina står för med en häftig design som både är vacker att se på, smidig att grilla med och lätt att rengöra efter grillandet. Den perfekta kolgrillen till din uteplats helt enkelt!Kolgrillen fungerar som en avancerad grilltunna där grillkol eller briketterna och röken från dem gör att din mat får perfekt grillyta och grillsmak.När du grillat klart rengör du grillspannen lika enkelt som du grillat med den.Kolgrillen i rostfritt stål från Tramontina är 75,5 cm hög ståendes på benen och själva grillen är 46 cm hög och 40,4 cm i diameter.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och är idag världsledande inom grillutrustning och grillbestick

Denna utomhusgrill är ett perfekt exempel på deras uppskattade grillprodukter som kombinerar snygg design, kvalitet och matlagningsglädje. Något som passar väl in i vårt stora grillsortiment på Cervera av grilltillbehör och grillutrustning!

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024