Sidan innehåller annonslänkar

Everdure - Rotisserie till Force Gasolgrill

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rotisserie är en klassisk grillmetod där man grillar med ett roterande spett. Med detta lättanvända Rotisseri-system från Everdure ur serien Force grillar du enkelt en hel kyckling eller stek på grillen med ett perfekt resultat - tack vare den roterande metoden blir köttbiten jämnt grillad på alla sidor.

Passar även utmärkt för grillning av fisk, grönsaker och bröd. Detta Rotisserie-set passar till grillen Everdure Force.Egenskaper- Glasfönster- Praktisk 25W G9 halogen-belysning- Nedmonteras lätt för effektiv förvaring- Maximal viktkapacitet 10 kg- IPX4-godkänt.

Bör ej utsättas för regn- 220-240V 50-60HZ. 30 watt .

Produktbeskrivning

En gasolgrill är en grill som använder gasol som bränsle istället för kol eller ved. Gasolgrillar är ett populärt val för utomhusmatlagning eftersom de är enkla att använda och ger en jämn värme.

Fördelar med gasolgrillar

  • Enkel att använda
  • Snabb uppvärmning
  • Jämn värme
  • Mer miljövänligt än kolgrillar
  • Enklare att rengöra
  • Kan användas året runt

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024