GINO PIZZA OVENS Modena 14" Gas Fired Pizza

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Pizzaugn Modena 14" Gas Fired Pizza GINO PIZZA OVENS Den gasoldrivna pizzaugnen Modena 14" frå;n Gino Pizza Ovens ä;r den perfekta lö;sningen fö;r alla som vill laga goda, stenugnsbakade pizzor hemma. Pizzaugnen ä;r bå;de anvä;ndarvä;nlig och fullt monterad så; att du kan bö;rja anvä;nda den direkt.

Dessutom ä;r den mycket må;ngsidig och kan anvä;ndas fö;r att laga andra grillade eller stekta rä;tter som fisk, kö;tt och grö;nsaker. Minimalt med rö;k och maximalt med smak på; endast 60 sekunder!En av de frä;msta fö;rdelarna med Modena 14" ä;r att den ä;r driven av gasol

Detta innebä;r att du inte behö;ver oroa dig fö;r rö;k och att rengö;ringstiden ä;r minimal. Dessutom har ugnen en avancerad teknik som ger en hö;g och stadig vä;rme fö;r att få; de bä;sta resultaten och en pizza på; endast 60 sekunder! En attraktiv och praktisk ugn fö;r perfekt pizza hemmaDesignen av Modena 14" ä;r också; mycket attraktiv

Ugnen har en snygg mattsvart fä;rg med en italiensk stripe på; toppen. Den praktiska storleken passar bå;de små; och stora familjer, och ugnen ä;r lä;tt att transportera och flytta, vilket ger dig stö;rre flexibilitet nä;r det gä;ller att laga mat.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024