Sidan innehåller annonslänkar

Elvita Mariestad vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Vä;gglampa Mariestad vit Elvita Elvita Mariestad ä;r en vä;gglampa i vit metall. Vä;gglampan ä;r vridbar vilket ger mö;jlighet att rikta ljuset på; olika områ;den eller objekt i rummet.

Det gö;r det lä;tt att skapa olika ljusstä;mningar i rummet och ä;r anvä;ndbart fö;r exempelvis lä;sning eller arbete. Lampan ä;r perfekt som sä;nglampa.

Platsbesparande och elegant designMariestad vä;gglampa ä;r bara 11 cm bred, 16 cm djup och 17 cm hö;g, och tar mindre plats ä;n stö;rre vä;gglampor. Det gö;r att den ä;r lä;ttare att montera på; vä;ggen och den tar inte upp så; mycket utrymme i rummet.

Den blir lä;ttplacerad och passar in utan att det blir fö;r trå;ngt eller stö;rande. Den nä;tta storleken och den vita metallen gö;r den också; lä;tt att matcha med rummets inredning.

Bekvä;m strö;mbrytareElvita Mariestad vä;gglampa har strö;mbrytaren på; lamphuvudet, vilket gö;r det lä;tt att tä;nda och slä;cka lampan, istä;llet fö;r att behö;va leta efter en strö;mbrytare på; den 170 cm lå;nga sladden. Ljuskä;lla med GU10-sockelKom ihå;g att kö;pa en ljuskä;lla med en GU10-sockel (max 8 W) separat. .

Golvlampor från andra varumärken

Elvita dubbel Lindesberg vit

Golvlampor från Elvita

Utforska allt inom Golvlampor från Elvita.
Aneta Molekyl 69100-94 tenn/vit

Golvlampor från Aneta

Visa produkter inom Golvlampor från Aneta.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024