Cuisinart - Core Glassmaskin med kompressor Silver

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Gelato Ice Cream Professional från Cuisinarts serie Core Collection är en fantastisk glassmaskin du kan göra glass, gelato eller sorbet med. Med den här i hemmet har du möjlighet att skapa din egen glass när suget kryper på.

Mixtra ihop en ljuvlig smakkombination och njut av en läcker dessert på bara 35-45 minuter. Glassmaskinen är försedd med ett kompressorsystem vilket gör att du slipper frysa skålen innan användning, det är bara att tillsätta blandningen och låta den automatiska maskinen sköta resten.

Den är även försedd med en funktion som håller glassen kall när den är färdig. Den levereras med två olika blad, använd den ena till gelato och den andra till glass.

Locket, bladet och skålen går att ta bort och tål diskmaskin vilket gör den otroligt enkel att rengöra. Glassmaskinen är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 1,5 liter, dessutom får du 3 års garanti på produkten.

Glassmaskiner från andra varumärken

WMF Glassmaskin Kimis, 3-in-1

Glassmaskiner från WMF

Se produkter inom Glassmaskiner från WMF.
Krups Perfect Mix Glassmaskin

Glassmaskiner från Krups

Se produkter inom Glassmaskiner från Krups.
Ankarsrum Original Glassmaskin

Glassmaskiner från Ankarsrum

Se vad Ankarsrum har inom Glassmaskiner.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024