Sidan innehåller annonslänkar

Fiskars - Functional Form Stekgaffel 28 cm

Beställ Fiskars - Functional Form Stekgaffel 28 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Fiskars - Functional Form Stekgaffel 28 cm inom kategorin Gafflar.

Produktinformation

Stekgaffeln ur Functional Form från Fiskars är det givna verktyget när du ska servera med stil och finess. Stekgaffeln har ett ergonomiskt handtag med den praktiska Softgrip funktionen som gör att gaffeln ligger stadigt i handen när du skär upp köttet.Fiskars serie Functional Form ger dig praktiska lösningar för vardagligt bruk i köket.

Produkterna är tillverkade för att vara lätta att använda, enkla att rengöra och smidiga att förvara. I Functional Form sortimentet hittar du ett brett utbud av knivar, saxar, bestick och köksredskap. .

Se gärna också

Victorinox - Swiss Classic Gaffel Svart -25%

Vardagsgaffel Classic från Victorinox passar till frukost, lunch och middag. En bordsgaffel med ett greppvänligt handtag som tål mycket. Den är tillverkad av finaste kvalitet i rostfritt stål med ett hygieniskt handtag av polypropylen som kan diskas i diskmaskin.

Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.

Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från Orrefors

Se alla produkter
Tvåldispenser

Tvåldispenser från Eva Solo

Se alla produkter
Förvaringslådor

Förvaringslådor från Vintage

Se alla produkter