Sidan innehåller annonslänkar

Husqvarna QT6100U

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Frysskå;p QT6100U Husqvarna Mö;ter du en konstant brist på; utrymme nä;r det kommer till att frysa dina livsmedel? Då; ä;r det dags att vä;lkomna den nya och effektiva 280 liters frysen QT6100Ufrå;n Husqvarna. NoFrostFrysens NoFrost avfrostningsteknik ser till att du inte behö;ver spendera tid på; att manuellt avfrosta den, vilket ger dig mer tid att njuta av det du ä;lskar.

No Frost hå;ller frysen isfri så; att du alltid kan vara sä;ker på; maximal prestanda. Ö;ppning utan ansträ;ngningFrysen har ett metallhandtag med quick door opener-funktion – ett snabbö;ppningssystem.

Frysen hjä;lper till att ö;ppna dö;rren genom ett system som skjuter dö;rren utå;t nä;r handtaget trycks ned. Fö;rstklassig design fö;r kö;k av hö;gsta kvalitetFrysens eleganta, moderna design ger ditt kö;k ett modernt utseende.

En elegant, hö;gklassig, minimalistisk design hos den plana dö;rren och kvaliteten på; materialen kommer att gö;ra den hä;r frysen till mittpunkten i ditt kö;k. Den rostfria ytan har dessutom antifingerprintbehandlats fö;r att minimera trista fingeravtryck.

Sä;ker och på;litligUtrustad med en sä;kerhet vid strö;mavbrott på; 15 timmar, hå;ller den dina varor frysta ä;ven under strö;mavbrott. Den har också; en snabb infrysningskapacitet på; 14 kg/dag.

Lä;tt att få; på; platsUtformad med justerbara fö;tter fram och hjul bak gö;r fö;rflyttning och installation av frysen till en barnlek. Dö;rren kommer vä;nsterhä;ngd, men kan hä;ngas om. .

Frys från andra varumärken

Frysskåp 186 cm FF18EN3HX Smeg rostfri

Frys från Smeg

Här har vi samlat Frys från Smeg.
Cylinda F1085E

Frys från Cylinda

Utforska allt inom Frys från Cylinda.
Bosch GSN36CWEV

Frys från Bosch

Se produkter inom Frys från Bosch.
Elvita CFS2853V

Frys från Elvita

Här har vi samlat Frys från Elvita.
Husqvarna QT922W

Frys från Husqvarna

Se produkter inom Frys från Husqvarna.
Whirlpool UW8 F2Y WBI F 2

Frys från Whirlpool

Här har vi samlat Frys från Whirlpool.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024