Alessi - Alessi SÅLD "Magic Bunny" Tandpetshållare

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Tandpetshållare "Magic Bunny" formgiven av Stefano Giovanno för Alessi.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Joseph Joseph - Nest Lock Sage Förvaringsbehållare 5 delar

Nest Lock Sage Förvaringsbehållare 5 delar från Joseph Joseph är ett praktiskt set med 5 förvaringslådor med lock. Den unika designen gör lådorna stapelbara medan locken klämmer ihop praktiskt för effektiv, platsbesparande förvaring.Locken är ufttäta, läckagesäkra och stapelbara. Lådorna tål frys, mikrovågsugn och diskmaskin men endast översta hyllan.

Innehåller lådor med lock;
- 230 ml
- 540 ml
- 1,1 L
- 1,85
- 3 L

Joseph Joseph grundades 2003 av tvillingbröderna Richard och Antony Joseph. Deras huvudfokus är specialisering på moderna köksredskap - att göra vardagen enklare i köket. De är nu internationellt erkända för att tillverka några av de mest tekniskt innovativa köksprodukterna med fokus på intelligent design. Företaget har utsetts till årtiondets trendigaste leverantör av köksutrustning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024