ANDREE JARDIN - Tradition Dammvippa Kort Grå

Jämför produkt ANDREE JARDIN - Tradition Dammvippa Kort Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ANDREE JARDIN - Tradition Dammvippa Kort Grå i kategorin För hemmet här hos oss.

Produktinformation

Dammvippa ur Andrée Jardins serie Tradition, tillverkad av äkta strutsfjädrarna som fångar upp dammet mycket bra.En damvippan är elegant, praktisk och trevlig att använda - den ger en liten touch av glamour till dina vardagliga hushållssysslor. När du använder dammvippan blir fjädrarna statiska och fångar upp dammet istället för att sprida ut det i luften.

För bästa resultat svep vippan sakta med en handrörelse över ytan som ska rengöras. Gör inga små rörelser och vifta inte runt med dammvippan.

Fjädrarna är så skonsamma att du inte behöver flytta bort ömtåliga föremål från hyllan när du dammar. Du kan damma alla ytor - till och med de mest ömtåliga.- Material handtag Bivaxat franskt bokträ- Material fäste Aluminium- 2 fjäderkronor- Mått 30 x 25 cmVackra och hållbara borstar för dig och ditt hem.

Handgjorda i Frankrike sedan 1947. Andrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar.

George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika.

I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem. .

För hemmet från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Hay - Six-Colour Väska L

För hemmet från Hay

Se produkter inom För hemmet från Hay.
Upp till 57% rabatt
House Doctor - Ciero Matta 70x50 cm Ljusgrå

För hemmet från House Doctor

Se produkter inom För hemmet från House Doctor.
Upp till 30% rabatt
Sebra - Träleksaker Frukt

För hemmet från Sebra

Visa produkter inom För hemmet från Sebra.
Upp till 30% rabatt
Oyoy - Kudde Kanin Baby Felix

För hemmet från Oyoy

Här har vi samlat För hemmet från Oyoy.
Upp till 50% rabatt
ANDREE JARDIN - Tradition Dammvippa Kort Grå

För hemmet från ANDREE JARDIN

Visa produkter inom För hemmet från ANDREE JARDIN.
Upp till 50% rabatt
Ferm Living - Dester Stool Hopfällbar Pall Svart med Form

För hemmet från Ferm Living

Visa produkter inom För hemmet från Ferm Living.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023