ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Gräddvit/Tampico

Jämför produkt ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Gräddvit/Tampico online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ANDREE JARDIN - Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Gräddvit/Tampico i kategorin För hemmet här hos oss.

Produktinformation

Vackert handgjorda städredskap i ett designsamarbete mellan Andrée Jardin och Mr & Mrs Clynk designer-duo.I setet ingår en handborste i 100% naturliga material hästhår och vegetabiliska fibrer, en sopskyffel och två praktiska väggkrokar du kan hänga upp dina redskap på efter användning så är de alltid där när de behövs.Mått;Borste 30 cmSkyffel 28,5 x 20 cm,Krokar 8,5 x 5,5 cm- Bokträ från hållbart skogsbruk i Frankrike. Lackat trä- Epoxistål- Svart hästhår blandat med naturliga vegetabiliska Tampico fibrer (extraherat från Agave Lechuguilla-växten) - 100% naturliga material- Förpackning tillverkad av återvunnen kartong- Tillverkad i FrankrikeAndrée Jardins historia började redan för 100 år sedan i Nantes då George-René Julio började som lärling för att tillverka borstar.

George-René gifte sig så småningom med fröken Andrée Jardin och 1947 startade familjen en egen fabrik för borstar i Nantes, i nordvästra Frankrike.Idag är det sonsönerna som driver företaget och fortsätter att skapa extra fina borstar. De tillverkar borstar som är effektiva, vackra och gjorda i naturmaterial för att ta hand om ditt hem och dig själv.Sonsönerna besitter en speciell historisk kunskap om borsttillverkning som gör borstarna unika.

I samarbete med designers och andra hantverkare erbjuder de moderna, hållbara, vackra och effektiva borstar i naturmaterial för användning i det moderna hemmet.Tack vare Andrée Jardins autenticitet och skicklighet har företaget stolt fått ta emot den franska certifieringen EPV- Entreprise du Patrimoine Vivant. Certifieringen ges av den franska staten till franska företag som utmärker sig med sin traditionella och industriella kunskap.Njut av detta vackra sortiment som passar perfekt i våra skandinaviska hem. .

För hemmet från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Hay - Six-Colour Väska L

För hemmet från Hay

Se produkter inom För hemmet från Hay.
Upp till 57% rabatt
House Doctor - Ciero Matta 70x50 cm Ljusgrå

För hemmet från House Doctor

Se produkter inom För hemmet från House Doctor.
Upp till 30% rabatt
Sebra - Träleksaker Frukt

För hemmet från Sebra

Visa produkter inom För hemmet från Sebra.
Upp till 30% rabatt
Oyoy - Kudde Kanin Baby Felix

För hemmet från Oyoy

Här har vi samlat För hemmet från Oyoy.
Upp till 50% rabatt
ANDREE JARDIN - Tradition Dammvippa Kort Grå

För hemmet från ANDREE JARDIN

Visa produkter inom För hemmet från ANDREE JARDIN.
Upp till 50% rabatt
Ferm Living - Dester Stool Hopfällbar Pall Svart med Form

För hemmet från Ferm Living

Visa produkter inom För hemmet från Ferm Living.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023