Sidan innehåller annonslänkar

PR Home Lucie marmor 2140715

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fö;nsterlampa Lucie marmor 2140715 PR Home Lys upp ditt hem med naturlig elegans. Lucie, den vackra fö;nsterlampan i ä;kta beige marmor frå;n PR Home, ger en varm och inbjudande stä;mning.

NaturmaterialNä;r det handlar om inredning ä;r marmor ett tidlö;st val. Eftersom marmor ä;r ett naturmaterial ä;r varje Lucie-lampa unik.

Perfekt fö;r alla fö;nsterFö;nsterpendeln med sina diskreta må;tt - diameter 7 cm och hö;jd 15 cm - ä;r designad fö;r att passa perfekt i fö;nstret, skapandes en mysig och varm kä;nsla i rummet. Enkel och bekvä;m installationMed en 4 meter svart textilkabel och stickkontakt blir installationen av din Lucie-lampa smidig.

En lampa, flera anvä;ndningsområ;denTrots att Lucie ä;r designad som en fö;nsterlampa, kan den eleganta designen och varma belysningen ä;ven fungera t ex hä;ngandes ö;ver ett sideboard eller i ett hö;rn av rummet. Fint ä;ven att hä;nga flera Lucie i grupp.

Skapa rä;tt stä;mningUpptä;nd ger Lucie en varm och behaglig fä;rgton. Kombinera med ditt val av ljuskä;lla med E14-lampsockel fö;r att skapa den perfekta stä;mningen. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2024