Afroart - Julhänge Björn på Skridskor 12 cm

Beställ Afroart - Julhänge Björn på Skridskor 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Julhänge Björn på Skridskor 12 cm inom kategorin Figurer.

Produktinformation

Julhänge Björn på Skridskor är ytterligare en av Afroarts fantastiskt söta julpynt.Tillverkad i tovad ull, men grön tröja och halsduk, redo för en skridskotur är björnen perfekt att dekorera ditt hem med till jul eller ge bort i present.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Figurer från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Cooee - Woody Bird Large Svart

Figurer från Cooee

Här har vi samlat Figurer från Cooee.
Upp till 47% rabatt
Målerås Glasbruk - Bubble Skulptur 15 cm Vit

Figurer från Målerås Glasbruk

Visa produkter inom Figurer från Målerås Glasbruk.
Upp till 50% rabatt
Normann Copenhagen - Little Bird Fågel 7 cm Valnöt

Figurer från Normann Copenhagen

Visa produkter inom Figurer från Normann Copenhagen.
Upp till 50% rabatt
Kay Bojesen - Studentmössa till Apa 28 cm Blå

Figurer från Kay Bojesen

Se produkter inom Figurer från Kay Bojesen.
Upp till 30% rabatt
Hay - Trähand L 22 cm

Figurer från Hay

Här har vi samlat Figurer från Hay.
Upp till 50% rabatt
Pols Potten - Starling Fåglar 4-pack

Figurer från Pols Potten

Se vad Pols Potten har inom Figurer.

Se gärna också

Målerås Glasbruk - Floral Fantasy Hassel 10, 5 mm Orange -30%

Sandblästrad och målad hassel på gjutet kristallblock. Målad med organiska färger som är skonsammare mot miljön och bör därför inte utsättas för starkt solljus eller starka rengöringsmedel. Handgjord i Målerås samt signerad i botten. Förpackad i presentask. Vikt: 0,64 kg.

På Målerås glasbruk skapar formgivare och glashantverkare både konst- och bruksglas av hög kvalitet och unik design. All gjutning sker hantverksmässigt och kräver stor skicklighet och kunskap om temperatur och glasmassa. Skulpturen är handmålad, Målerås konstnärer använder sig av olika tekniker och färgtyper för att ge glaspjäsen rätt uttryck. De använder en exklusivt framtagen kristallmassa som tar upp ljusets speglingar och ger glaset extra klarhet och skönhet.

Efter att den gjutna glaspjäsen målats tillför gravören viktiga detaljer och ibland kräver den ytterligare en blästring.Innan gravören får pjäsen i sin hand har den slipats och polerats i flera steg för att få högsta glans. Efter en sista kvalitetskontroll läggs den i sin presentförpackning och är nu redo för att hitta sin ägare någonstans i världen.

Äger du ett föremål från Målerås är du garanterad en helsvensk skapelse i kristall!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Matleverans24 2023